Žao mi je da je kenula rasprava na moj komentar o osjećajima ... ali osjećaj je nešto osobno, intimno, kod svakog drugačije... i nipošto nije za generalizirati. Moje iskutsvo CR je tehnički bilo savršeno, da nije vjerovatno ne se ne bi bavila tim osjećajem nepotpunosti nego nekim "opipljivim" problemom...
Tu smo da iznesemo svoje stavove, iskustva, mišljenja... žao mi je ako je zbog iskrenih komentara skrenula temu.

I... ne osjećam se ja kao roba s greškom zbog CR. Nipošto. Jako sam ponosna na sebe što sam sljedila svoj osjećaj i pobjegla u Austriju gdje me nisu rezali u 38. tt (što su htjeli u zg), već u 41+0 nakon što je vodenjak pukao i indukcija nije dala rezultata. Izuzetno sam ponosna na sebe jer sam svom djetetu dala maksimalan broj dana da se razvija u zaštiti maternice. Meni samo "smeta" onih 45 min mraka u općoj. Propustila sam susret.

Ali različiti smo, netko sljedi osjećaj, intuiciju... netko čita studije i tablice. Oba načina su ispravna i legitimna. Za mene je kuhanje čarolija a za MD-a je skup kemijskih i fizikalnih procesa. Oboje je točno.