Bok cure! Neću vas baš utješiti, ali eto.. Ja imam kroničnu urtikariju već godinama.. ispočetka se isto radilo o prolaznim epizodama plikova, crvenila.. svrbilo je za poluditi, ali onda je počelo svakodnevno.. prošla sam cijelu torturu sa svim mogućim pretragama, testovima i sličnim.. i ništa mi nisu otkrili.. pametni zaključak na kraju cijelog maltretiranja je bio da je kronična urtikarija i tako najčešće autoimuna bolest nepoznatog porijekla.. isto tako rekli su mi da sam između ostaloga alergična na smog i hladnoću i da to trebam izbjegavati.. ma super! meni je to zbilja puno pomoglo! I onda sam prije cca godinu dana slučajno otkrila da Claritine može pomoći u ublažavanju tih simptoma i odonda ga pijem stalno.. i zbilja mi pomaže.. tu i tamo iskoči koji plikić, ali to je sada zbilja rijetko.. problem je samo ako zaboravim popiti tabletu.. prvi dan je još ok, ali drugi dan sam opet sva u plikovima... nadam se da vam je to barem neka utjeha.. jedini period kad nisam imala urtikariju, odnosno njezine manifestacije bilo je tokom trudnoće..