ja sam ih danas dobila a pijem jednu dnevno
nemogu nista pronaci cemu sluze, pa vas molim odgovor
ako je ikako moguce......
ja sam ih danas dobila a pijem jednu dnevno
nemogu nista pronaci cemu sluze, pa vas molim odgovor
ako je ikako moguce......
http://forum.roda.hr/threads/27492-Dexamethason/page2
evo pogledaj ovdje...decortin, dexamethasone, prednisone, sve je u opticaju
puno hvala... jos samo da napomenem da mi je dr. rekao da ako dodje do transfera da cu
morati i dalje do bete piti decortin 5....
Ja sam ih pila u svom zadnjem postupku i dr. mi je objasnio da se koriste u svrhu smanjenja imunoloskih reakcija organizma na plod... tako nekako, a moram priznat da su mi dobro poljuljale imunitet, u zadnjih 2 mj. sam bila vise bolesna nego u prethodnih 10 godina...Obzirom da je bio neuspjesan, preostaje mi vjerovati da je to dobar temelj za slijedeci put!
![]()
marincezg i ja sam pila decortin 5 (2x1/2) u svom zadnjem postupku (uspješnom),iz razloga kao šta je navela medena.
Nisam osjećala nikakve promjene, pila sam ga do 8 tt.
sretno!
hvala curke na odgovoru....![]()
izgleda da cu pod hitno morati poceti sa zelenom magmom
ona mi je skroz ok, ali samo bi trebala piti negdje oko 3 mj.
voljela bi cure da mi odgovori netko tko je trosio Decortin u trudnoci i njihova iskustva mozda neke nuspojave ili slicno.Ja se prvi put susrecem sa Decortinom i pijem ga od treceg dana ciklusa doktor mi je rekao da i dalje pijem 14.3 idem na prvi pregled pa cu vidjeti sta ce reci u vezi toga lijeka.hvala..
I ja sam pila Decortin od 3 dc do ponovljene bete.. (u zadnjem dobitnom IVF-u na VV-u)
Ne znam je to bila slučajnost, al taj postupak u kojem sam pila te tabletice ( sedmi po redu) je bio uspješan. Tako da su za mene te tablete napravile "čudo"..
Također je još jedna cura koja je isti dan krenula u postupak pila te tabletice i isto je ostala T..
Pošto su mi antitjela štitnjače otišla pod oblake dr.A se odlučio za njih .. a ja sam shvatila da te tabletice sprečavaju moje tijelo da odbace embij i dopuste implataciju u maternicu.. Nuspojava nisam imala.
Iskreno i kod mene je Decortin napravio čudo!! i nadam se da ce sve biti u redu dalje navodno do 3 mj t. se piju pa eto i to cu izdrzati.
da i jos jedna cura koja je bila samnom isto je pila Decortin isto je trudna.Hmm,..te tablete stvarno rade čuda...![]()
Šiškice dali si ti to rodila 26.1? ...pa to je i moj datum rođenja hakoja slučajnost
![]()
ja sam pila decortin 20 mg/ dnevno kroz mj dana jer sam imala malo povišen DHEA-S. nakon toga mi se snizio, imala sam 2 jajne stance u prirodnom ciklusu al nažalost beta 0.
nisam imala nikakve nuspojave osim što sam dobila jedno 2 kg i trbuh mi je bio ko da sam trudna
Cure zanima me do kada ste nakon ostvarene trudnoće pile decortin i da li su vam smanjivali dozu kada ste trebale prekinuti ili ste ih jednostavno prestale piti?
Ne znam kiša, ali ja sam od transfera pila po jednu, a sada sam na pola tablete, dalje još ne znam pa me zato zanima.