Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: POMOĆ, molim!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno POMOĆ, molim!

Moja najbolja prijateljica upravo je saznala da njezina beba, koja se treba roditi u svibnju, ima veliki zdravstveni problem, zbog kojeg će morati, nakon obaveznog carskog reza, na operaciju, a možda i više njih.
    Mojoj prijateljici strahovito teško pada pomisao da bi morala biti u potpunosti odvojena od bebe, bez mogućnosti dodira, kako joj je rečeno u bolnici. Dakle, postoji li bolnica u Hrvatskoj koja ima neonatalnu kirurgiju, a koja bi omogućila majci dodir s bebom u vremenu oporavka? Molim vas za iskustva, pa i mišljenja su dobro došla...Hvala unaprijed svima, u ime moje prijateljice i moje osobno.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nisam 100% sigurna, ali mislim da sve takve, ajmo reć teže slučajeve prebacuju iz rodilišta na Rebro...
    ako je beba tako loše, onda će je vjerojatno slati na neke dodatne pretrage kod određenih doktora pa neka njih priupita gdje se rade takve operacije pa će odmah znati

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ona nije iz Zagreba, iz Osijeka je... U osječkoj bolnici su joj rekli da neće smjeti držati, pa ni dodirivati svoju bebu u vremenu oporavka (znači, odmah nakon carskoga, pa kroz mjesec dana), što je njoj strašno... Tražimo neku bolnicu gdje bi to bilo moguće. Riječani, što je s uvjetima u vašem KBC-u?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

probajte se raspitati za Zg Sestre milosrdnice (vinogradska)
    moja mala je tamo ležala kao nedonošće, imaju odličnu neonatalogiju...malena mi je bila dva tjedna u inkubatoru, ja sam ju smjela maziti unutra...kad je prešla u topli krevetić normalno sam ju hranila...
    samo neznam jel obavljaju kakve operativne zahvate...ako da, onda mislim da bi to bio dobar izbor

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam rodila na sv.Duhu, malac je bio u inkubatoru ali ja sam ga najnormalnije smjela dojiti, i dirati i maziti iako je sve bilo u sterilnim uvjetima.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Petronjela prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam rodila na sv.Duhu, malac je bio u inkubatoru ali ja sam ga najnormalnije smjela dojiti, i dirati i maziti iako je sve bilo u sterilnim uvjetima.
    SV. duh sve teže slučajeve šalje na Rebro

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj klu. prvotno napisa Vidi poruku
    Moja najbolja prijateljica upravo je saznala da njezina beba, koja se treba roditi u svibnju, ima veliki zdravstveni problem, zbog kojeg će morati, nakon obaveznog carskog reza, na operaciju, a možda i više njih.
    Mojoj prijateljici strahovito teško pada pomisao da bi morala biti u potpunosti odvojena od bebe, bez mogućnosti dodira, kako joj je rečeno u bolnici. Dakle, postoji li bolnica u Hrvatskoj koja ima neonatalnu kirurgiju, a koja bi omogućila majci dodir s bebom u vremenu oporavka? Molim vas za iskustva, pa i mišljenja su dobro došla...Hvala unaprijed svima, u ime moje prijateljice i moje osobno.
    o ćemu se točno radi? MOžemo i na pp. Moje dijete je odmah nakon poroda transportirano na Rebro i nakon toga na operaciju u Munchen.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

U Rijeci znam preko susjede. Može se biti s bebom, ali mislim da je tvojoj prijateljici najbitnije naći bolnicu u kojoj će beba biti najbolje operirana i zbrinuta. To ovisi o bebinoj dijagnozi.

Znam da joj je teško, ali vjerojatno je to što neće smjeti držati bebu za bebino dobro. Vjerujem da je krivo razumjela da ne smije biti blizu, ni dodirnuti ju. Nisu valjda tako nehumani. Može mama gledati bebu, biti blizu, i biti upoznata sa svime što se bebi radi.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj klu. prvotno napisa Vidi poruku
    Ona nije iz Zagreba, iz Osijeka je... U osječkoj bolnici su joj rekli da neće smjeti držati, pa ni dodirivati svoju bebu u vremenu oporavka (znači, odmah nakon carskoga, pa kroz mjesec dana), što je njoj strašno... Tražimo neku bolnicu gdje bi to bilo moguće. Riječani, što je s uvjetima u vašem KBC-u?
    Samo da kažem da nema razloga da se dijete ne dodiruje ili da se oko njega ne vodi briga, bez obzira na operaciju. A centar za operaciju (i rodilište u njegovoj blizini) se bira isključivo po složenosti operacije koja očekuje dijete (plus pitanje: da li je dijetetova dijagnoza indikacija za CR ili majčina? ).

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Samo da kažem da sam ja o svom dijetetu vodila brigu od trenutka njezinog rođenja (dirala ju, hranila, prematala) unatoć hospitalizaciji, inkubatoru, cijevčicama, operaciji, i nemogućnosti boravka zajedno sa njom ...samo želim reći da je to moguće (i poželjno)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •