Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: POMOĆ, molim!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ona nije iz Zagreba, iz Osijeka je... U osječkoj bolnici su joj rekli da neće smjeti držati, pa ni dodirivati svoju bebu u vremenu oporavka (znači, odmah nakon carskoga, pa kroz mjesec dana), što je njoj strašno... Tražimo neku bolnicu gdje bi to bilo moguće. Riječani, što je s uvjetima u vašem KBC-u?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

probajte se raspitati za Zg Sestre milosrdnice (vinogradska)
    moja mala je tamo ležala kao nedonošće, imaju odličnu neonatalogiju...malena mi je bila dva tjedna u inkubatoru, ja sam ju smjela maziti unutra...kad je prešla u topli krevetić normalno sam ju hranila...
    samo neznam jel obavljaju kakve operativne zahvate...ako da, onda mislim da bi to bio dobar izbor

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj klu. prvotno napisa Vidi poruku
    Ona nije iz Zagreba, iz Osijeka je... U osječkoj bolnici su joj rekli da neće smjeti držati, pa ni dodirivati svoju bebu u vremenu oporavka (znači, odmah nakon carskoga, pa kroz mjesec dana), što je njoj strašno... Tražimo neku bolnicu gdje bi to bilo moguće. Riječani, što je s uvjetima u vašem KBC-u?
    Samo da kažem da nema razloga da se dijete ne dodiruje ili da se oko njega ne vodi briga, bez obzira na operaciju. A centar za operaciju (i rodilište u njegovoj blizini) se bira isključivo po složenosti operacije koja očekuje dijete (plus pitanje: da li je dijetetova dijagnoza indikacija za CR ili majčina? ).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •