-
Bol u nogama/listovima
Već danima osjećam bol u listovima, konkretnije kao da mi stalno trne noge baš u tom dijelu.
U 29. sam tjednu trudnoće, uzimam Magnezij, pijem Donat, istina - još radim pa dosta i sjedim, ali nije ništa bolje ni kad legnem. Navečer popijem i Normabel pa noć nekako izguram uz povremena buđenja.
Ima li vas još s ovakvim simptomima ili ih pak pamtite iz prethodnih trudnoća. Naime, meni ovako nije bilo prvi put
-
meni je to bilo u trećoj trudnoći i to do kraja dok nisam rodila iako sam pila Mg i strogo mirovala
-
isto tako...pila magnezij i mirovala... meni su i ruke i prsti trnuli.... cim sam rodila za par dana se popravilo stanje...
-
ja pijem mg, ali pred jutro me tako cijepa bol u potkoljenici i grčevi u stopalima da mi dođe da vrisnem
na brzinu savijem prste prema sebi, onako s ispruženim stopalom pa bude podnošljivo
inače sjedim 8 sati na poslu pa su mi noge i natečene oko zglobova
-
Otprilike smo u istom tjednu, također pijem mg čak i dosta ležim ali navečer se skoro uvijek legnem sa bolnim lijevim listom. pretpostavljam da mi više svaka bol ide na lijevu stranu zbog išijasa i bolova u kičmi koje vučem iz druge trudnoće. Tješim se da se bar grčevi ne javljaju više češće od 1-2 tjedno i to na kratko pomogne m privlačenje prsti noge kao što je flopica napisala
-
Ista priča, više u prvoj trudnoći, nešto manje u drugoj.
Osim magnezija spašavalo me naizmjenično tuširanje toplom i hladnom vodom. I znala sam hodat bosa po kamenom podu u kuhinji, čega se mm užasavao, a meni je pomagalo. Srećom, to sam uglavnom radila usred noći kad je on debelo hrkao.
-
Osoblje foruma
-
Ja sam imala grčeve u listovims, nikakvi trnci ni ništa lagano nego jaki, jaki grčevi koji bi me budili noću. Eto, ako ti je iti malo utješno
-
Osoblje foruma
-
-
-
Pijem i dalje Mg, ali me noću iako rjeđe probudi takva bol u nogama da se moram ustati.
Ali, jučer sam zapazila da su mi noge tako naotečene da ih ni gledati ne mogu. Naravno, ma nije mi do estetike, ali uskoro bih mogla u papučama izlaziti kako je krenulo...
Ima li tko kakav savjet/recept što raditi u ovakvim slučajevima. Da, i nimalo nevažno, brojimo 32+5
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma