Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Jesam li trudna?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno Jesam li trudna?

Zadnju menstruaciju sam imala 28.12. i još uvijek je nisam dobila. Već nekoliko dana me trbuh boli i to konstantno, pa sam mislila da ću dobiti, ali evo već 2.2. i još ništa.
    Također ovaj mjesec sam imala krvarenje između menstruacija oko 10.1.-15.1., pa sam zbunjena. Napravila sam test za trudnoću i bio je negativan.
    Jel moguće da me boli jer sam ipak trudna ili možda se ovo kasnije krvarenje računa kao menstruacija, pa zapravo me boli jer su sad plodni dani ili imam neki problem?
    Šta da radim? Da idem ginekologu ili da ipak još pričekam?
    Pomozite!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

test je mozda bio lazno negativan...a ovo krvarenje sto si imala izmedu ciklusa moze biti implantacijsko krvarenje...pricekaj jos malo i ako menstruacija opet ne dode napravi jos jedan test kroz par dana,ako i taj bude negativan otidi do ginekologa...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

moguce i da je rijec u hormonalnom poremecaju. svakako sto prije nazovi ginekologa i objasni mu sitaciju. mogucnost lazno negativnih testova nikad nije iskljucena.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

bilo da jesi trudna ili nisi, sto prije se javi ginekologu.
    za sigurniju potvrdu napravi laboratorijsku krvnu pretragu beta HCG. mozes ju napraviti u bilo kojem laboratoriju, ne moras biti na taste i ako nemas uputnicu kosta oko 100kn.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo odmah sam otišla ginekologu. Ipak je hormonalni poremećaj. Sad mi je baš žao, već sam se poveselila.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Bok ja nova imam jedno pitanje,,,,Umam redovite menstruacije,ali mi je vec mjesec dana napuhan trbuh i jako me leda bole ,mucnina me lovi ponekad,naoravila sam test 4.2 bio je negativan a 5.2 sam dobila mengu trajala mi je 5 dana, da bi opet u nedjelju napravila test cim je zavrsila menga i opet je negativan i poludila sam vec i jucer sam ga opet napravila i taj je negativan,sta bi to moglo bit

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Ako je test negativan toliko puta,zasto se mucis?? Na kraju krajeva,odi doktoru pa vidi...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

s obzirom da je to post od prije više od mjesec dana vjerujem da je riješila situaciju i nedoumice

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Dali je kojoj od vas dosao pms rano,u sredini ciklusa?

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Dali ste imale koja preuranjen pms? Ja sam vec od ovulacije pocela imati simptome?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •