Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Zvjezdarnica Zagreb

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Zvjezdarnica Zagreb

Ima li tko iskustva s posjetom zvjezdarnici? Od koje dobi ima smisla ići? J. ima 5 godina, planeti i zvijezde su je zainteresirale, svako malo me za ovih par zvijezda što se vide iz grada pita kako se zovu, a ja nemam pojma Ili bi možda posjet planetariju u Tehničkom muzeju bio prikladniji za početak? Ima li tko za preporučiti neku kvalitetnu slikovnicu na temu astronomije za predškolce?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Nusha prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li tko iskustva s posjetom zvjezdarnici? Od koje dobi ima smisla ići? J. ima 5 godina, planeti i zvijezde su je zainteresirale, svako malo me za ovih par zvijezda što se vide iz grada pita kako se zovu, a ja nemam pojma Ili bi možda posjet planetariju u Tehničkom muzeju bio prikladniji za početak? Ima li tko za preporučiti neku kvalitetnu slikovnicu na temu astronomije za predškolce?
    u Planetariju ne proporučuju voditi predškolsku djecu (predavanje je u mrklom mraku oko 30 minuta, pa se neka djeca boje). Ako idete u Zvjezdarnicu, sad je pravi ćas, jer se u ovo doba godine zvijezde najbolje vide (ali opet ne znam za koju dob se preporuča, mi još nismo bili).

vitika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

MM vodio nase klince prvi put kad je sin imao 5,5 godina u zvjezdarnicu. bili su odusevljeni. gledali su najvise mjesec. to su bili nekakvi otvoreni dani zvjezdarnice, ali inace se moze tamo pod normalno (u naznaceno vrijeme za posjetitelje) kad su povoljne meteroloske prilike.
    http://www.zvjezdarnica.hr/index.php...=18&Itemid=127

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •