Mi, recimo, imamo "problem" sličan Tanjinom Andreju. Moje curke, pogotovo Fiona, uopće ne kuže do koje mjere ljudi izmišljaju, muljaju, pretjeruju i lažu, to je svaki put šokira. Prije par godina, još je išla u vrtić, pozvala je na igranje frendicu iz grupe. Ja sam ih obje pokupila iz vrtića, curke su došle kod nas doma, pojele su koji muffin i krenule u dječju sobu. Soba je, inače, bila prilično velika i prekrcana igračkama. Curica je pogledala okolo, pozelenila od muke i procijedila: "Užasna ti je soba, jako je mala i uopće nemaš puno igračaka. Moja je barem dvaput veća i imam duplo više igračaka". Fiona se trenutačno snuždila, a ta curica je isto tako trenutačno procvala. Za par sati po curicu je došla mama. Kad je vidjela dječju sobu, rekla mi je "Ajme, kako lijepa velika soba, moja E. ima sobicu od par kvadrata u kojoj se jedva može okrenuti". Naravno, Fiona je još danima bila u bedu zbog svoje "male i jadne sobe", jer joj nije išlo u glavu da bi netko iz čistog mira (tj. niskih strasti

) išao izmišljati tako nešto (samo zato jer ona ne bi). I sad, što učiniti? Tu ne pomaže objašnjavanje, samo praksa.