Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Dječji defektolog

Mancy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno Dječji defektolog

Pozdrav!Imam jedan problem.Neznam kako to riješiti,gdje pronaći rješenje....Pa evo počinjem:
    Moja kćer Sanela rođena je kao neurorizično dijete.Sa 3 godine počeli smo to primjećivati da ima problema sa govorom.Mislila sam da će to proći.Ja inače pričam 100 na sat,stalno joj nešto joj govorim,blebećem... Kako je vrijeme prolazilo shvvatili smo(moj muž i ja) da nije samo to.
    Naime,ide u vrtić od svoje 3 godine.U početku nije dobro prihvatila vrtić,tj. odvajanje od mene(nikad se nismo odvajale).Mislila sam da će to sa vremenom proći,ali nije .Njoj je danas 5,5 godina.Sanela nezna nacrtati kuću,djevojčicu,nezna što je kvadrat,trokut,nezna boje,a najteže je to što ne može se kontrolirati njeno ponašanje.Kada nije kako ona hoće u vrtiću je znala obe tete ugristi do krvi.Djeca su počela bježati od nje,jer se normaalno boje da je ne ugrizu. .Znači ukratko sa njom govor nije u redu i to sa psihološke strane nešto.
    Bila sam sa njom prije 2 godine na SUVAG.Njihov tim je preporučio uključivanje u defektološki tretman i logopedski tretman prilagođen njenim potrebama.Nažalost uzmaklo mi je u tom nalazu da vidim da su napisali "defektološki",a vidjela sam "logopedski tretman" u njenom vrtiću.Nažalost u njenom vrtiću nije bilo logopeda koji bi je mogao pratiti.Jučer smo bili na SUVAG na psihološku obradu i jedan test je jedva prošla kao djete sa zaostalim razvojem od 3 godine,a druggi test je pala
    Rekli su mi da trebam defektologa,ali gdje???
    Zna li netko u kojoj bolnici u Zagrebu ima defektologa??
    Možda u Klaićevoj?
    Ili ipak na SUVAG??
    Ima li netko nekakvo iskustvo??Molim vas za pomoć...
    Bojim se samo kako će biti joj za kasnije kad će trebati u školu
    Rekla su mi da ako ne učinim nešto sada,da će morati krenuti u posebnu školu,a to želim sprječiti

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

defektolog je danas prof.rehabilitator, pokušaj se javiti na edukacijsko rehabilitacijski fakultet, kod prof. Škrinjar, na faxu ima kabinet za rani razvoj, a prof. rehabilitatori rade u Slavi Raškaj, Maloj kući (ili Mali dom), nisam sigurna, zatim ih ima u pojedinim vrtićima, kao vrtić u Gajnicama, U Klaićevoj isto mislim da ima jedna rehabilitatorica (prof. defektolog)................SRETNO

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

možda bi bilo najbolje u suvagu,pa sve skupa odradite.

Mancy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    možda bi bilo najbolje u suvagu,pa sve skupa odradite.
    i ja sam mislila na suvagu da to odradim.ali zašto mi onda psiholog nije rekao da možemo kod njih to obaviti ??Zašto su me slali dalje??

Mancy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

tražim defektologa,gdje god bio u Zagrebu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pitaj u poliklinici za zaštitu djece http://www.poliklinika-djeca.hr/o-poliklinici/nas-tim/ pazi imaju novu adresu u centru zagreba

Mancy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

jelena.O hvala ti tu sam adresu pogledala neki dan na inernetu i zapisala broj.a što se tiče suvaga oni nemaju defektologa,inače bi kod njih išla.Jučer sam zvala i Klaićevu bolnicu,ali tek u prvom mjesecu trebam zvati da bi se mogla naručiti..Neznam koliko će to trajati tamo.Nazvat ću to što si mi ponudila

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Da ne otvoram novu temu za koju ionako ne znam gdje bih je smjestila zanima me slijedeće....da li defektolog u vrtiću ima pravo dijete siliti da jede

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa Vidi poruku
    Da ne otvoram novu temu za koju ionako ne znam gdje bih je smjestila zanima me slijedeće....da li defektolog u vrtiću ima pravo dijete siliti da jede
    nitko nema pravo siliti dijete da jede.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Zapravo znam da je tako jer nikada ali nikada ga nitko nije silio ali očito sad imao veliki problem u vrtiću....danas sam došla po njega uplakanog jer ga se prisililo da jede juhurekao da je neće i da mu nije ukusno ali eto..jednostavno ne znam od kuda da počnem sređivati jedan od problema sa dotičnom

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo znam da je tako jer nikada ali nikada ga nitko nije silio ali očito sad imao veliki problem u vrtiću....danas sam došla po njega uplakanog jer ga se prisililo da jede juhurekao da je neće i da mu nije ukusno ali eto..jednostavno ne znam od kuda da počnem sređivati jedan od problema sa dotičnom
    prvo od nje , pa onda dalje.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mancy prvotno napisa Vidi poruku
    jelena.O hvala ti tu sam adresu pogledala neki dan na inernetu i zapisala broj.a što se tiče suvaga oni nemaju defektologa,inače bi kod njih išla.Jučer sam zvala i Klaićevu bolnicu,ali tek u prvom mjesecu trebam zvati da bi se mogla naručiti..Neznam koliko će to trajati tamo.Nazvat ću to što si mi ponudila

Jesi li pronašla defektologa za svoju curicu?

U slučaju da nisi, mogu preporučiti na defektologicu Goljaku, teta je izvrsna u punom smislu riječi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •