Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: bol međice-pubična bol

kukunka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno bol međice-pubična bol

bok cure!
    evo još jedna tema od mene... 36 tjedan sam i već neko vrijeme me boli samo između nogu, dakle pubična kost i ništa više---
    od cijele trudnoće jedini simptom koji sam imala je mučnina u početku i sad ta bol koja je najgora kad duže sjedim, ležim ili spavam...pa se idem digniti...okretanje u krevetu zahtjeva tešku muku i uzrokuje nesanicu!
    u principu znam da nema pomoći i da je dosta trudnica imalo istu bol sve do poroda, no zanima me da li vam je porod bia lakši, brži, s manje šavova???? bar da se nečemu veselin

pozz

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i mene tako boli, i ja sam 36 tjedana trudna..mene tako sve boli još od sredine trudnoće,lakše mi je dok se neko vrijeme krećem ali kad sjednem ili legnem dići se prava je umjetnost jer me baš nešto boli između nogu! u biti imam osjećaj kao da me zdjelica boli... jesi li možda već nešto otvorena? ja jesam, do unutarnjeg ušća, jučer je ginić bebi napipao i glavicu... u prvoj trudnoči me apsolutno niš nije boljelo do samog kraja, čak ni trudove nisam imala svoje već sve na dripu,a sad me sve boli pa ja to pripisujem i otvaranju... ne znam.... kako god bilo, znam da ti je teško ali jooooš malo! ))) 4 tjedna!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

u prvoj trudnoci mi je tako bilo zadnja 2 tjedna. sada mi je tako od 20.
    sve opisane tegobe i nesanice, a jos skoro 3mj. ispred mene.
    da, zatvorena sam i sve je s trudnocom ok.

kukunka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

prava umjetnost iman kontrolu drugi tjedan, ali zasad se nisam ništa otvarala... čini mi se da mu se ne žuri!

kukunka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

u prvoj trudnoći, kakav ti je bia porod?

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I u prvoj i u drugoj trudnoći me mučila upravo ta bol najviše zadnjih mjesec dana.
    U drugoj trudnoći sam jedva hodala, ali glavica bebe je bila užasno nisko.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U sve tri trudnoće mi je bilo tako, samo je bol bila sve veća.

Mislim da ti to nema nikakve veze s teškim/lakim porodom, čula sam svakakvih primjera.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

prvi porod bio mi je... na dripu 12 sati... pukao mi je vodenjak pa su me morali porodit... nadam se da će ovaj put biti lakše

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

O da, i mene boli. Nosim nisko i imam serklažu. Bolilo me i u prvoj trudnoći ali je kasnije počelo. Vodenjak mi je pukao, rodila u roku od četiri sata. Sad sam 36. tjedana, nadam se da ću još neko vrijeme biti 2 u 1.

Totto avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Meni je pubična bol počela prije jedno dva tjedna (sad sam 33+2tt), ali mislim da je to zbog čestog ležanja na boku (jedino tako izvržim bolove u leđima), a ne sa otvaranjem (uloživa za vršak prsta).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •