Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Borba za drugo dijete

sally avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Borba za drugo dijete

Evo mene opet....Naša mrvica ima već 3.5g Ja pcpo,MM as.spermija, IVI iz prve uspjeloizgleda da ću morati sve ponoviti jer prirodnim putem baš i ne ide nam a tako želimo drugu bebicu....usput moja situacija se malo pogoršala sada osim polic.jaj. imam i upalu štitnjaće (hašimoto) te pijem svako jutro euthyrox 25 (doživotno) neznam iz kuda poćeti......

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sally, evo ja se spremam u Prag u 6 mj, meni je potrebna donacija. Ja imam isto Hashimoto, i pijem Euthyrox od 50 svaki dan...Inaće, za trudnoću bi trebalo TSH spustiti na 2.5 ili manje (zato je meni u ovom periodu pojačana doza). I ja sam za to bila zabrinuta, ali dr vele da Hashimoto nije problem, samo se treba kontrolirat...
    Čestitam na uspješnoj prvoj trudnnoći, to je već velka curica A vjerujem i u drugu!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Sally, lijepo je vidjeti djevojčicu iz tvog avatara. Neka je prati zdravlje i sreća.
    Za drugo dijete, možete i malo pričekati donošenje novog zakona koji će (kakav god bio) ipak biti bolji od onog koji je još na snazi.
    Za početak, ako nemaš novije nalaze-ono što će trebati za svaki postupak-brisevi, papa test, hormoni 3. dana ciklusa, spermiogram...

Sretno!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

+ kasnije za postupak: markeri za hepatitis, HIVa,b,c, sifilis, pravnik, psiholog/psihijatar, vjenčani list (ili izjava o vanbračnoj zajednici).
    Btw, curka je njamiii!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 18.02.2012. at 13:06

sally avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

eto ja spremila sve nalaze i javila se gin.
    savjetovao je klomifen 5.ciklusa 5 dana po jednu tabletu,a mm. 25 dana po pola tablete klomifena...A nisam ni znala da i muškarci mogu to piti hehehe.
    Cure hvala svima fantastične ste

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sally, drago mi je čuti da sve ide po planu, navijam za bracu ili seku Javljaj novosti

sally avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pogoršalo se stanje sa štitnjaćom tsh iskoćilo sa 5 na 7 a antitijela sa 240 na 360.....ne znam koliko mi je pametno nastaviti terapiju s klomifenima. U ćetvrtak idem endokrinologu u ZG. OB Dubrava dobro da su me i primili tako brzo....nešto pozitivno.....

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sally, od koliko euthirox piješ, još uvijek od 25mg? Povećat će ti endokrinolog dozu. Mislim da sam čula da hoće od terapije divljat, a i uzbuđenja...Nadam se da će se brzo smanjit i da će bit sve ok!

sally avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Endo. Pojacao dozu eutiroxa na 75...folikumetrija i nije bas bajno prosla. 10 dan: dva folikula 14mm i više manjih od 7mm u desnom ovariju na lijevom ovariju vidljivo puno manjih fulikula 5-8mm bez dominantnog fulikula. Endometrij 3mm. Tjesim se s time da sam možda pre rano išla s obzirom da mi je ciklus i do 33 dana. Mah... Kasni mi koj dan ali niti se ne nadam vjerovatno radi terapije...

sally avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Nakon kasnjenja m. Napravila sam test naravno bio je negativan javila sam se gin (druga)i ona me je poslala vaditi betu. Opet nada... Beta pozitivna odmah duphaston da bi se održala...na žalost nismo uspjeli dobila sam iduci dan...trebalA sam odmah promijeniti gin....nije mi bio dao dufaston a ovulaciju sam imala i te kakvu (i to folikuli od preko 22mm) samo je stupila tek 20 dan....Ljuta sam i tužna. :'(

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •