Pokazuje rezultate 1 do 50 od 359

Tema: -15 c

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    izostanci biti opravdani i većina ih nije ni došla. Vrtići isto rade. Sad, možda je stvar u samoj veličini grada ili je pak stvar u organizaciji.
    mislim da je u organizaciji. evo kod nas u osijeku je snijeg puno bolje očišćen nego primjerice u vukovaru. ispred škola je bilo čisto već u nedjelju, a danas si u vukavu jedva mogao prići školi. pravo pitanje je zapravo jel se radi o razlikama u organizacijskim sposobnostima ili je razlika u kapacitetu?

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    pravo pitanje je zapravo jel se radi o razlikama u organizacijskim sposobnostima ili je razlika u kapacitetu?
    rekla bih da je u kapacitetu
    ne vjerujem da je bilo koji direktor kakvog komunalnog poduzeća toliko nesposoban (pogotovo kod nas gdje znamo što nas čeka zimi) da ne može organizirati čišćenje po prioritetima
    recimo, kod nas Cesting i Unikom imaju točno prioritete prema kojima čiste
    no, ljudima nije jasno zbog čega baš njihova sporedna ulica nije prioritet i zašto se prvo čisti u centru i zašto kod njih ne dolaze iz Unikoma lopatati ispred zgrade - mene to svake godine nanova totalno naživcira
    pa kao da je onom jadničku što vozi ralicu u neko doba noći važno je l' čisti Vukovarsku ili Kaštelansku ulicu, on vozi što su mu rekli da vozi, a ima ih toliko koliko ih ima
    no, kao što rekoh, ljudi su komotni
    evo, u našoj zgradi je 15 stanova puta u prosjeku 2 odraslih stanara je 30 ljudi od nas toliko samo susjedi s 4. kata čiste snijeg i ja sam jednom lopatala i dva puta pomela (kad sam vidjela da je zapalo, a nije očišćeno), a nitko nije toliko star i nemoćan, u svakom stanu barem jedna osoba ne radi
    eto, toliko o ljudima i solidarnosti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •