Stranica 6 od 8 PrviPrvi ... 45678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 359

Tema: -15 c

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

prije 5 godina sam kupila helly hansen buce/čizme za snijeg. totalno nepropusne, unutra sve u krznu, jako, jako tople. vise su fancy, bijele, ma prekrasne, toliko su i kostale, ali isplate se svake kune. evo vec 5. zima u njima, ali mi se cini da im je to zadnja
    u svakom slucaju ne isplati se stediti na takvoj cipeli jer ako je dobra traje godinama

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne trljaj sol na ranu...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

evo vam peticija za smjenjivanje gradonačelnika

http://www.change.org/petitions/graa...aelnika-splita

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Ne trljaj sol na ranu...
    ...pospi nam je po pločniku .
    Grozno. Peticiju sam jutros potpisala i proslijedila.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Splitska gradska vlast me čudi i nasmijava, al do suza kad više ne znam jel se smijem il plačem. Strašno!

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Ne trljaj sol na ranu...
    Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Grozno. Peticiju sam jutros potpisala i proslijedila.
    Ja sam otvorila upravo minut iza tebe pa sam skuzila kad si potpisala
    Hvala vertex sto se trudis skinuti ljagu sa Splicana, a hvala i ostalima koji nas ne blate.Sve ono o lijenim Dalmatincima stoji,ali ovoga puta gradani stvarno nisu znali kako pravilno reagirati u ovoj situaciji.
    Mene zvali jucer sa sjevera Evrope, i gore su culi za bracu i seku, ne vjeruju da tako nesto postoji i vlada nekim gradom. Ah, kakva reklama!

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj darva prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vertex sto se trudis skinuti ljagu sa Splicana, a hvala i ostalima koji nas ne blate.Sve ono o lijenim Dalmatincima stoji,ali ovoga puta gradani stvarno nisu znali kako pravilno reagirati u ovoj situaciji.
    Mene zvali jucer sa sjevera Evrope, i gore su culi za bracu i seku, ne vjeruju da tako nesto postoji i vlada nekim gradom. Ah, kakva reklama!
    Baš mi Vas žao što prolazite Vama tako teško stanje sa sijegom, koji Vas iznenadio, al za ubuduće znate proceduru, lopate u ruke i primite se čišćenja!
    Nisam cula da bilo gdje dolazi gradonačelnik i čisti snijeg nekom ispred njegvog ulaza!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj darva prvotno napisa Vidi poruku
    ali ovoga puta gradani stvarno nisu znali kako pravilno reagirati u ovoj situaciji.
    Ja sam se jučer raspravljala sa snajom koja drži stranu Kerumu (i sad mi je jasno kakve su ga budale dovele na mjesto na kojem je).
    Možda ni ja nisam kužila cijelu stvar dok niste počelil pričati o buri. I kad sam sinoć vidjela ono staklo na rivi, pa to je prestrašno.
    Da sam ja kerum, cijele bih noći tuckala čekićem da se ne sramotim pred svijetom... Užas.
    Gledam Jamba neki dan u nekoj popodnevnoj emisiji, sjedi u bageru i čisti snijeg. Ok, možda bi Metkovićani imali nešto reći o tome, ali za mene je to osoba koja stoji uz svoj grad i građane, a ne kao šupčina kerum.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

da ti mozak stane! ovakvo nešto još nisam čula.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

E pa sad, nije da su se sami izabrali, dobili su vrlo značajnu podršku svojih sugrađana na izborima.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    E pa sad, nije da su se sami izabrali, dobili su vrlo značajnu podršku svojih sugrađana na izborima.
    Ajd, ajd
    Sjecam se te kampanje, stvarno se cinilo da ce se nesto u gradu promijeniti. I je :/

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lako ćemo za ovaj jedan put. Ali ako ponovo dobiju...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo vam i od vremenske prognoze dalmacije upozorenje
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Uh...tko će opet sve prolazit...taman je danas neko malo normalnije vrime!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

evo meni ovakve preporuke nikako nisu jasne:
    http://www.vecernji.hr/zivot/mala-dj...-clanak-374478

pedijatri skandinavskih zemalja bez pardona šalju roditelje u šetnju s bebama, i na temperature s dvocifrenim minusima.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nevenka Bečić: "Svi građani koji su izlazili vani, a nisu imali potrebe izlazit su sami odgovorni ako im se nešto desilo. Nadalje, ako se radi o starijim sugrađanima, pa svi stariji bi trebali imat ili svoju djecu, a djeca su po zakonu dužna da skrbe o roditeljima, a ukol'ko nemaju djecu, onda su mogli imat nećake ili nećakinje i tijekom života uspostavljat s njima korektne odnose, a ako nemaju nećake i nećakinje, a onda imaju susjede pa su trebali gradit dobrosusjedske odnose".

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Nevenka Bečić: "Svi građani koji su izlazili vani, a nisu imali potrebe izlazit su sami odgovorni ako im se nešto desilo. Nadalje, ako se radi o starijim sugrađanima, pa svi stariji bi trebali imat ili svoju djecu, a djeca su po zakonu dužna da skrbe o roditeljima, a ukol'ko nemaju djecu, onda su mogli imat nećake ili nećakinje i tijekom života uspostavljat s njima korektne odnose, a ako nemaju nećake i nećakinje, a onda imaju susjede pa su trebali gradit dobrosusjedske odnose".

Pa da, zašto da ja polomim nogu, bolje da susjed završi u gipsu!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da, zašto da ja polomim nogu, bolje da susjed završi u gipsu!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Meni se prosto naprosto ne da na ovu hladnoću jer je količina odjeće, mokroće i mokrog koje onda vlaži naš zrak ogroman, pa moram luftati, sušiti, zafrkavati se, plus ne da mi se paziti na djecu koliko su mokri, vlaže rukavice, pa dobijaju ozebline (moji barem) i tako sam komotna da čekam da malčice zatopli, pa ćemo na pravo sanjkanje i snjegoviće i sve. Ovo doživljavam kao elementarnu nepogodu, prehladno mi je i neću van.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se pak djelomično moram složiti s gospođom Nevenkom - pa ne radite svi na rivi ili u Marmontovoj šta imate tamo tražiti

mislim da je barem 50% ozljeda nastalo ispred vlastitih zgrada, kuća i zbog "što me briga, susjed će lopatat, neću ja"
    izvanredna situacija je u gradu - nitko nije do sada doživio spoj bure, snijega, ekstremno niskih temperatura za Dalmaciju - prilagodite se i čuvajte glavu

žena za tv kaže slomila se kad je išla bacati smeće
    a) znači nije prvo očistila snijeg ili led ispred zgrade
    b) garant je bila u papučama
    c) smeće se ionako ne odvozi, dakle što ga ima bacat na ulicu neka ga čuva na balkonu

i sl.

dijete se nabolo na oštar predmet u snijegu - ma je l i za to grad kriv?!

ja živim u gradu sa 100 ralica, ali i dalje moja ulica nije očišćena; nije jer ne može svaki ćošak biti očišćen, jer ralice ne mogu baš doći u svaki kutak grada, važno je da glavni pravci budu čisti
    i ako ja razbijem svoju glavu ili auto u ulici, iako je na javnoj površini mislim da neću kukati kako mi je Bandić kriv...
    kriva sam sama jer nisam pazila, obukla čizme, sjedala u auto po smrznutom snijegu, ili pak zato jer nisam odlopatala 50 metara.

prognoza je opet nevrijeme - nemojmo svi da nismo znali

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ja se pak djelomično moram složiti s gospođom Nevenkom - pa ne radite svi na rivi ili u Marmontovoj šta imate tamo tražiti
    Mogli smo tako redom sve gradske ulice, pa bi ispalo da ni u jednoj nismo morali biti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mogli smo tako redom sve gradske ulice, pa bi ispalo da ni u jednoj nismo morali biti.
    ali novinarka je sama naglasila kako su riva i Marmontova zaleđene i da ljudi ne mogu hodati (btw. ja se usred ljeta kližem po Marmontovoj -da tužim Keruma zbog toga?!?)

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    (btw. ja se usred ljeta kližem po Marmontovoj -da tužim Keruma zbog toga?!?)
    Ja ih ne doživljavam baš tako klizavima, ali u principu, ako su negdje postavljene ploče na kojima ljudi lome noge, a Grad ne poduzima ništa - da, u redu je tužiti Grad.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

la_mama mi se vani zadržavamo oko sat vremena. dobro se obučemo, zaista dobro i nepropusno, šalovi preko usta, samo oči vire van i tada se može izdržati. opasno je ako je ti hladno duže od 15 minuta. oni valjda predpostavljaju da se mi ne znamo dobro utopliti

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    la_mama mi se vani zadržavamo oko sat vremena. dobro se obučemo, zaista dobro i nepropusno, šalovi preko usta, samo oči vire van i tada se može izdržati. opasno je ako je ti hladno duže od 15 minuta. oni valjda predpostavljaju da se mi ne znamo dobro utopliti
    pa tako i mi. e pa ja stvarno ne znam šta oni podrazumijevaju. šta to misle, da djeca izlaze vani u pidžamama ?

šta se splitske gradske vlasti tiče, ja bih ponovila poziv kojeg sam vidila danas u novinama, da lijepo grupno demonstriraju šetnju užim centrom grada, pa nek pokažu kako je sve u najnormalnijem redu. mogu se i držati za ruke, da im bude lakše

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jer su Riva i Marmontova simboli grada.
    Tebi je, Vrijeska, ok pristup da gradonačelnik nestane na tri dana, ne zna se gdje i ne po službenoj dužnosti u vrijeme elementarne nepogode i da doprinosi rješenju krize tako da se nada da će zatoplit i otopit led (iako je prognoza da neće)?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tebi je, Vrijeska, ok pristup da gradonačelnik nestane na tri dana, ne zna se gdje i ne po službenoj dužnosti u vrijeme elementarne nepogode i da doprinosi rješenju krize tako da se nada da će zatoplit i otopit led (iako je prognoza da neće)?
    gdje sam to izjavila da mi je samo znat ...

ja sam ovdje komentirala izjavu gospođe seke, a gradonačelnikov postupak je za svaku osudu i nadam se da ćete se toga sjetiti pri sljedećim izborima

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pješačke zone=bilo što što nije kolnik (od glavnih ulica pa naniže)

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Išla sam dodati ovo što je dorotea napisala, ali ne treba, hvala dorotea.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Išla sam dodati ovo što je dorotea napisala, ali ne treba, hvala dorotea.
    molim. ne dam ja svoj omiljeni ljetni grad

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moja kuma je dobila spor protiv jednog grada jer je žena pala u parku preko korijena od stabla koji je onako virio iz zemlje.
    pa vi sad vidite.
    sad bi se trebao naći neki dobar odvjetnik koji će podnijeti sve tužbe i onda od svake uzeti neki postotak i svi sretni.
    osim keruma.

a meni je onaj članak od tomića odličan - šta nije kerume prvo zatvorio? pa nek ljudi stoje doma.

oprostite splićani, al ove izjave braca i seke su tako pregenijalne da bi bilo stvarno šteta da nisu dobili priliku da ih izgovore

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

vrijeska, glavne ulice nisu ociscene.
    ne samo te dvije u centru.

i da, ako se polomis jer ulica nije bila ociscena imas pravo tuziti, jer svatko mora ocistiti ispred svoje kuce, ulaza ili zgrade, a grad gradske.

inace, meni nije zima. onak, hladno mi je. obucena sam jednako ko i kad je bilo plus, hodam na kratkim relacijama od auta do negdje otkopcana, al opet, ja sam trudna

i evo nekaj http://soundcloud.com/soundset-radij...milijun-lopata

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ni meni nije hladno
    danas mi je čak bilo toplo oko 13h kad sam išla na posao
    a godinama sam odlagala preseljenje u Zg u strahu od zime
    jer dolazim kao iz toplih krajeva
    a sad pri pomisli da bi sad išla na onu podvelebitsku buru... brrr
    mada moram priznati da bi se voljela malo prošetati po buri
    ali ne po ovako orkanskoj i ne u kombinaciji s ledom po cesti

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ni meni nije hladno
    danas mi je čak bilo toplo oko 13h kad sam išla na posao
    a godinama sam odlagala preseljenje u Zg u strahu od zime
    jer dolazim kao iz toplih krajeva
    a sad pri pomisli da bi sad išla na onu podvelebitsku buru... brrr
    mada moram priznati da bi se voljela malo prošetati po buri
    ali ne po ovako orkanskoj i ne u kombinaciji s ledom po cesti
    al mozda bi na obali plaze ubrala rucak
    jesi citala kako na pagu rastu ribe na plazi

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Izjavila si da ti je ok da se ona pravi blesava, pa te zato pitam. Ona jako dobro zna da pješačke zone nisu očišćene nigdje u gradu, osim što su sami građani čistili. A znala bi i ti, da te zanimalo pročitat, piše ti u više postova. Ali je slatko držat lekcije o krivnji i pametnijem biranju. Ja ga nisam birala pa meni please nemoj, nije fer.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Vrijeska, ali grad je taj koji mora educirati građane i pobrinuti se da očiste ispred svojih kuća. Znaš kako to ide! Mogli su ljude upozoriti na to, poslati komunalne redare da kažnjavaju bez milosti pa bi vidjeli kako bi sve bilo čisto. Trebali su ljude upozoravati, organizirati pomoć, podizati svijest....neki vrag učiniti. Zatim, Kerum je trebao mobilizirati sve moguće od mašinerije do ljudi da se grad očisti, organizirati sol za sva bitnija mjesta npr. postaviti kante soli da se građani mogu sami poslužiti. Nisam tamo i ne znam što je sve napravljeno, a što propušteno, no s jednog te istog mjesta već danima gledam izvještaje na tv-u i cijelo vrijeme je taj dio pod debelim ledom. Pa jel to netko ne može očistiti? Zašto te hrpe smeća stoje po ulicama? U Splitu se dogodio kolaps zato što su zakazali oni koji taj grad vode i sada isti ti prozivaju ljude koji su se polomili da su trebali ostati kod kuće i ne ići van. Smiješno.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vrijeska, ali grad je taj koji mora educirati građane i pobrinuti se da očiste ispred svojih kuća.

Čekaj, ti to ozbiljno?!

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Čekaj, ti to ozbiljno?!
    Vrlo ozbiljno! A što ti misliš tko treba napraviti organizaciju grada pod izvanrednim uvijetima? Baba Manda iz šupe?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

U Splitu se dogodio kolaps zato što su zakazali oni koji taj grad vode i sada isti ti prozivaju ljude koji su se polomili da su trebali ostati kod kuće i ne ići van. Smiješno.
    ma ja mislim da bi se kolaps dogodio kako god okreneš. jer ne može split biti spreman na toliki snijeg.

al ovaj njihov bezobrazluk, nonšalancija i bahatost je naprosto nevjerojatna. prvo ga tri dana ni čut ni vidjet, a onda ovakve izjave o susjedima i nećacima.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ma ja mislim da bi se kolaps dogodio kako god okreneš. jer ne može split biti spreman na toliki snijeg.

al ovaj njihov bezobrazluk, nonšalancija i bahatost je naprosto nevjerojatna. prvo ga tri dana ni čut ni vidjet, a onda ovakve izjave o susjedima i nećacima.
    slažem se, ali da je moglo biti bolje, moglo je. sjećam se nakon rata kod nas. skoro nitko nije čistio pred svojim kućama, zimske službe su svake godine bivale iznenađene snijegom u 12. mjesecu. redovita izjava je bila, iznenadilo nas, nismo se stigli pripremiti. e onda kad su svaki dan na radiju, tv-u, u novinama počeli dizati svijest ljudi da čiste pred kućama, da im je to zakonska obveza, kada su komunalci krenuli kažnjavati, kad je koncesionar za čišćenje cesta od snijega uplašen gnjevom građana počeo zimske pripreme početkom jeseni tad se uveo red. sad funkcionira relativno dobro, mada može još puno bolje.
    no to je bilo iza rata, kad još službe nisu dobro funkcionirale. danas bi svaki ozbiljniji grad trebao imati detaljan plan postupanja u bilo kakvoj mogućoj kriznoj situaciji (požari, poplave, terorizam, snijeg, masovni poboli i ostale radosti...)

leonisa tebe možda ne mora educirati, ali veliku većinu ljudi se mora informirati, neke upozoriti, a bogme neke i natjerati. evo ove moje u zgradi bi se definitivno moralo tjerati.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

slažem se, ali da je moglo biti bolje, moglo je. sjećam se nakon rata kod nas. skoro nitko nije čistio pred svojim kućama, zimske službe su svake godine bivale iznenađene snijegom u 12. mjesecu. redovita izjava je bila, iznenadilo nas, nismo se stigli pripremiti. e onda kad su svaki dan na radiju, tv-u, u novinama počeli dizati svijest ljudi da čiste pred kućama, da im je to zakonska obveza, kada su komunalci krenuli kažnjavati, kad je koncesionar za čišćenje cesta od snijega uplašen gnjevom građana počeo zimske pripreme početkom jeseni tad se uveo red. sad funkcionira relativno dobro, mada može još puno bolje.
    no to je bilo iza rata, kad još službe nisu dobro funkcionirale. danas bi svaki ozbiljniji grad trebao imati detaljan plan postupanja u bilo kakvoj mogućoj kriznoj situaciji (požari, poplave, terorizam, snijeg, masovni poboli i ostale radosti...)

leonisa tebe možda ne mora educirati, ali veliku većinu ljudi se mora informirati, neke upozoriti, a bogme neke i natjerati. evo ove moje u zgradi bi se definitivno moralo tjerati.

potpisujem sugrađanku
    he he, vidim da ima netko tko se obuče i bolje od mene
    ja Mašu ubundam da jedva može hodati, a ja sam ipak lakše obučena jer ipak ja vučem saonice, trčim, glupiram se i skakućem
    danas sam prokuhala vani, išle do grada
    ponosna sam na ćeru kako suvereno vlada neočišćenim stazama onim svojim malim nožicama, zapada, bori se, ali se ne buni
    jedino se boji kad vidi kakvog čiču da lopatom snijega ide na nju, danas je optužila nekog dedu da će baciti snijeg n anju, jadničak se rastužio

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

Upravo ovako i ja mislim.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Vi tu pišete kao da je Kerum gradonačelnik, pa da brine o gradu, o tim detaljima, i o ljudima i kako je njima. Pa nije on zato postao gradonačelnik.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ne mora. ja ak se rastepem ispred zgrade od a70v jer nije ocisceno ispred njenog ulaza, tuzit cu suvlasnike.
    ako se stepem na bus stanici, tuzit cu grad.
    mislim, duznost ciscenja je napisana u zakonu, ne treba nitko educirati gradjane da ih procita. druga stvar je dobra volja i nesvakidasnja situacija. mislim da ni 50% stanovnika zagreba ne zna za tu obvezu, pa ne mozes ocekivat da ju znaju splicani.

a70v ne boj se, od kad union radi do 10 ne idem vise do onog tvog ducana

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo Kerumica vam je poručila da se čuvate sami pa će vas i Bog čuvati, da ovi ozljeđeni nisu iz Splita nego iz okolnih mjesta i da čistite pred kućama samo ako ste u stanju, drugim riječima nemojte ni čistit ne isplati se, sve će to sunce istopit. Katastrofa! Sad sam zapravo vidjela zašto vam je tako. Oni stvarno nemaju pojma i totalno ih nije briga. Njima je sve smiješno, a građani su idioti. Gori su od Tuđmana.
    Bolje se vi od demonstrativne šetnje pridružite demonstrativnom čišćenju. Vidim da se ekipa organizirala preko fejsa, a Kerumica rekla da je to neznatna šačica ljudi....e baš joj u inat pokažite.

A mi smo danas imali prekrasnu šetnju. Drava se potpuno zaledila, a u Tvrđi su akademski kipari pravili skulpture od leda, pregenijalno. Posjetili smo i organizirano grudanje, ali nam je bila preratna atmnosfera pa smo zbrisali. Malo šetnja, malo topli čaj u kafiću i prošlo 2 sata. Sutra opet.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Čekaj jesi li je vidila molim te, koja luuuuuudaaaaaaaaa glava.
    Za svaki slučaj ću ja pripremit zimnicu, tko zna što nas čeka u petak.

Stranica 6 od 8 PrviPrvi ... 45678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •