Pokazuje rezultate 1 do 50 od 359

Tema: -15 c

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se pak djelomično moram složiti s gospođom Nevenkom - pa ne radite svi na rivi ili u Marmontovoj šta imate tamo tražiti

mislim da je barem 50% ozljeda nastalo ispred vlastitih zgrada, kuća i zbog "što me briga, susjed će lopatat, neću ja"
    izvanredna situacija je u gradu - nitko nije do sada doživio spoj bure, snijega, ekstremno niskih temperatura za Dalmaciju - prilagodite se i čuvajte glavu

žena za tv kaže slomila se kad je išla bacati smeće
    a) znači nije prvo očistila snijeg ili led ispred zgrade
    b) garant je bila u papučama
    c) smeće se ionako ne odvozi, dakle što ga ima bacat na ulicu neka ga čuva na balkonu

i sl.

dijete se nabolo na oštar predmet u snijegu - ma je l i za to grad kriv?!

ja živim u gradu sa 100 ralica, ali i dalje moja ulica nije očišćena; nije jer ne može svaki ćošak biti očišćen, jer ralice ne mogu baš doći u svaki kutak grada, važno je da glavni pravci budu čisti
    i ako ja razbijem svoju glavu ili auto u ulici, iako je na javnoj površini mislim da neću kukati kako mi je Bandić kriv...
    kriva sam sama jer nisam pazila, obukla čizme, sjedala u auto po smrznutom snijegu, ili pak zato jer nisam odlopatala 50 metara.

prognoza je opet nevrijeme - nemojmo svi da nismo znali

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ja se pak djelomično moram složiti s gospođom Nevenkom - pa ne radite svi na rivi ili u Marmontovoj šta imate tamo tražiti
    Mogli smo tako redom sve gradske ulice, pa bi ispalo da ni u jednoj nismo morali biti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Mogli smo tako redom sve gradske ulice, pa bi ispalo da ni u jednoj nismo morali biti.
    ali novinarka je sama naglasila kako su riva i Marmontova zaleđene i da ljudi ne mogu hodati (btw. ja se usred ljeta kližem po Marmontovoj -da tužim Keruma zbog toga?!?)

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    (btw. ja se usred ljeta kližem po Marmontovoj -da tužim Keruma zbog toga?!?)
    Ja ih ne doživljavam baš tako klizavima, ali u principu, ako su negdje postavljene ploče na kojima ljudi lome noge, a Grad ne poduzima ništa - da, u redu je tužiti Grad.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

la_mama mi se vani zadržavamo oko sat vremena. dobro se obučemo, zaista dobro i nepropusno, šalovi preko usta, samo oči vire van i tada se može izdržati. opasno je ako je ti hladno duže od 15 minuta. oni valjda predpostavljaju da se mi ne znamo dobro utopliti

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    la_mama mi se vani zadržavamo oko sat vremena. dobro se obučemo, zaista dobro i nepropusno, šalovi preko usta, samo oči vire van i tada se može izdržati. opasno je ako je ti hladno duže od 15 minuta. oni valjda predpostavljaju da se mi ne znamo dobro utopliti
    pa tako i mi. e pa ja stvarno ne znam šta oni podrazumijevaju. šta to misle, da djeca izlaze vani u pidžamama ?

šta se splitske gradske vlasti tiče, ja bih ponovila poziv kojeg sam vidila danas u novinama, da lijepo grupno demonstriraju šetnju užim centrom grada, pa nek pokažu kako je sve u najnormalnijem redu. mogu se i držati za ruke, da im bude lakše

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jer su Riva i Marmontova simboli grada.
    Tebi je, Vrijeska, ok pristup da gradonačelnik nestane na tri dana, ne zna se gdje i ne po službenoj dužnosti u vrijeme elementarne nepogode i da doprinosi rješenju krize tako da se nada da će zatoplit i otopit led (iako je prognoza da neće)?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tebi je, Vrijeska, ok pristup da gradonačelnik nestane na tri dana, ne zna se gdje i ne po službenoj dužnosti u vrijeme elementarne nepogode i da doprinosi rješenju krize tako da se nada da će zatoplit i otopit led (iako je prognoza da neće)?
    gdje sam to izjavila da mi je samo znat ...

ja sam ovdje komentirala izjavu gospođe seke, a gradonačelnikov postupak je za svaku osudu i nadam se da ćete se toga sjetiti pri sljedećim izborima

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pješačke zone=bilo što što nije kolnik (od glavnih ulica pa naniže)

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Išla sam dodati ovo što je dorotea napisala, ali ne treba, hvala dorotea.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Išla sam dodati ovo što je dorotea napisala, ali ne treba, hvala dorotea.
    molim. ne dam ja svoj omiljeni ljetni grad

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    molim. ne dam ja svoj omiljeni ljetni grad
    Bogme, stvarno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke