Stranica 8 od 8 PrviPrvi ... 678
Pokazuje rezultate 351 do 359 od 359

Tema: -15 c

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tashunica ja moju oblačim tako što ispod donjeg dela trenerke ili ski pantalona ima tanke helanke. Kad dođemo u vrtić skinem je u to, ako je došla u hulahopkama+pantalone, skinem joj hulahopke i obučem samo trenerku i čarapice.
    Kad idu napolje preko trenerke obuče ski pantalone, ako se bilo šta pokvasi sve rezervno ima u ormariću.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam mojima za vrtić oblačila dokoljenke.jakna je uvijek bila do ispod dupeta.ako je snijeg preko trenirke obuku ski odijelo.uostalom oni ako je hladno idu na kratko van.moji se nikada nisu tužili da im je bilo zima ali da im je u vrtiću vruće jesu
    bdw često su usred zime u vrtiću bili u potkošulji i kratkih rukava
    a što se tiče izlazaka i jučer smo i danas bili vani.Najmanji jučer samo 15-tak min da malo vidi snijeg.i bio je sretan kao mali praščić.Veliki su bili jučer 3 puta po sat vremena.kada im je zima dođu doma utople se pa začas ponovo

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mene je jucer valjda 10 ljudi pitalo; Pa sta idete van sa njime?! ( 7 mj)
    Ja ne vidim razlog zasto ne.
    Imao je skafander, zimsku vrecu u kolicima ( full toplu) i kisnu navlaku preko kolica. Samo su mu oke virile.
    Bili vani prijepodne i popodne, zaspao je iste sekunde cim je promolio nos na zrak.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

puntica ne bi bila u koži toj deci

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    puntica ne bi bila u koži toj deci
    ne bih ni ja
    nažalost, takav je to vrtić, dok su bili u jaslicama nisu uopće išli vani, niti kada je bilo prekrasno vrijeme, jer: ko će ih sve spremiti. Ma jadno, i bolje da ne razmišljam o tome jer mi se samo plače od muke

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tash moj je znao da kad idu vanmora obuci duge gace, a on je djete pravila, ako je to mama rekla mora se, pa da vani sjekire padaju, da je pozar on ce ih obuci
    tako da ne znam kako ti pomoci,
    a nju cu obuci u strmaple, imat ce skijaske hlace a u vrticu haljinu. fakat je lakse cure srediti.
    jucer su bili jako puno vani, usli smo svi u 19.30 da se stignemo otusirati prije pirata. ja sam uzivala ko prasica.
    danas su cijelo jutro bili vani na ulici, a poslijepodne smo isli obiteljski svi van. bilo nam je super.

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

puntice, pa kakav je to vrtic?
    ja se uvijek sjetim kako je jedna teta rekla da nema loseg vremena, samo lose obucene djece.
    ja se ne brinem za svoje, ak se smoce, obuci ce rezervnu robicu i bok.
    brinem se za sebe jer sam sutra cijeli dan u autu

Stranica 8 od 8 PrviPrvi ... 678

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •