Evo još jednog izvještaja iz zametene Dalmacije
Snijega ima ko u priči, a ja očajavam. Mrzim zimu, a snijeg još više i jedva čekam zatopljenje. Ovi moji su već veliki, s tim da sin i nije nešto oduševljen (na mamu je), ali zato kći luduje. Prošlogodišnjih 5 cm joj je donjelo upalu pluća jer ajde ti objasni jednoj tinejđerki od 15 god. da starke nisu za landranje po snijegu
. Ove godine sam joj uvalila neke polučizmice koje je na jedvite jade obula jer joj se ne uklapaju u outfit.
Problem kod nas je ta vječna nespremnost na ovakve vremenske uvijete. Uvijek mislim kako će nas zaobići pa mi se ne da kupovati nešto što možda neću ni obući, a kako sam rekla da općenito ne volim snijeg ne volim ni odjevne i obuvne predmete koje me na njega podsjećaju. To je već u rangu fobije kod mene.
Ništa, za to vrijeme sjedim kući i povremeno virim kroz prozor u nadi da je prestalo padati, spizu je obavio mm, izveo i ludog psa vani koji je oduševljen ledenom podlogom, jedino je mačka dovoljno pametna da ne miče iz kuće kad ne mora. I dok ovo pišem slušam http://www.youtube.com/watch?v=9ChADh1zt5I i maštam o suncu i ljetu![]()

. Ove godine sam joj uvalila neke polučizmice koje je na jedvite jade obula jer joj se ne uklapaju u outfit.
Odgovori s citatom