Pokazuje rezultate 1 do 50 od 359

Tema: -15 c

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kaae, šta je stvarno bilo -40 ili pretjeruješ?
    kako je to na -40?
    meni je najhladnije što sam doživjela bilo -18, na skijanju. imala sam negdje 10 godina.
    sad bi lijepo djecu pokupila i u topli bazen s njima, al ne - onda je bila teorija - platili skupo skijanje, skijat se mora da je ne znam kakvi kijamet vani, na planinskom zraku, zdravo, krećemo se

dan danas se sjećam kako sam se smrzla i kako smo molili učitelja da odemo na čaj.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    kaae, šta je stvarno bilo -40 ili pretjeruješ?
    kako je to na -40?
    meni je najhladnije što sam doživjela bilo -18, na skijanju. imala sam negdje 10 godina.
    sad bi lijepo djecu pokupila i u topli bazen s njima, al ne - onda je bila teorija - platili skupo skijanje, skijat se mora da je ne znam kakvi kijamet vani, na planinskom zraku, zdravo, krećemo se

dan danas se sjećam kako sam se smrzla i kako smo molili učitelja da odemo na čaj.
    Bilo je - 40, ni prvi ni zadnji put. I nije bed, ako ne puse, a nekad je puhalo, nekad nije. Isto je kao i zagrebackih -5, s bitnom razlikom, a to je da sam na zagrebackih -5 hodala do tramvaja ili od jedne do druge lokacije, a tu ne -40 ne hodas, osim od zgrade do auta. Kad se obuces i prekrijes lice salom, sve pet. Vjerojatno bi bio bed da radim vani, ali na -40 nitko ne radi vani, osim stvarno neizbjesnih hitnih intervencija (tipa moje napuknute plinske cijevi pred kucom, koju je na, ajde, -30ak popravljao dezurni deda plinar, u nekom odijelu poput astronautskom).

Normalna temperatura za ovo doba godine bi trebala biti izmedju -20 i -25, s feels like -30 i povremenim izletima u ove grozote sto pocinju i cetvorkom, ali ove godine, izgleda, nema nista od toga. Bas nam je... proljetno (oko nule i malo ispod, sto je ovdje rano proljece).

Bas je lijepo netko napisao - treba se samo znati obuci.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •