cula sam danas, valjda je netko na radiu izjavio, da je u splitu tsunami kojim slucajem, proglasio bi kerum vodeni dan i rekao da uzivamo u kupanju
dobro pise dorotea24, stvar je u tome sta mi na ovo nismo navikli, niti smo spremni
cula sam danas, valjda je netko na radiu izjavio, da je u splitu tsunami kojim slucajem, proglasio bi kerum vodeni dan i rekao da uzivamo u kupanju
dobro pise dorotea24, stvar je u tome sta mi na ovo nismo navikli, niti smo spremni
Kerum k'o Kerum
Ma totalno nespremni, nama je u pomoć skočila vojska, Imotski je bio totalno odsječen od civilizacije, da ne govorim okolna sela. Užas i katastrofa.
Mislim jasno mi je da se Dalmacija nije pripremila na 16 cm snijega, to mi je jasno...
Tko će nama dat uopće opremu za ovakvo vrijeme.
Mislim neočekivano i zabavno je definitivno, Split prekriven snijegom koji se već tri dana ne topi - ma vrh!
Jedino što je zaista problem jest ta bura koja je jutros tako puhala da je to strašno!
možda radi vrtić sa smanjenim brojem djece, kao recimo kad su praznici...
ma smješno je kaj je proglašen neradni dan zbog snijega, ali s obzirom da Split nema baš neku zimsku službu od jednog neradnog dana neće propast svijet....
uspoređivati sad o sa sibirom ili kanadom je besmisleno, tamo su ti uvjeti normalni pa i pedeset puta gori i oni su spremni na to i imaju načine na koje se onda organizira sve....split i dalmacija nisu baš mjesta di snijeg pada svaki dan![]()