Pokazuje rezultate 1 do 50 od 359

Tema: -15 c

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, vidi sad ovo.
    Pa i ja sam u tom istom Splitu, i moja djeca. I pokušavamo reć da nam je gadno i da nismo spremni. I zato smo ili slomljeni, ili se zezamo na svoj i tuđi račun, ili oboje.
    Ali moramo i grižnju savjesti valjda imat, jer smo blesavi i nespremni, izabrali smo usranog gradonačelnika, i još i pokušavamo okrenut na vic, a situacija je za plakat i kajat se
    edit: pisala sam polsije la_mame
    Pa ko je reka da tribate imati grižnju savjesti I kužim potpuno situaciju, jedino sam opisala stanje u svom gradu kao što ste vi opisali vaše uvjete i život u tim uvjetima.

Već u prvom svom postu na ovoj temi sam se jasno i glasno izjasnila što mislim o snigu u Dalmaciji i pri tome ostajem. Nismo mi za tu priču i daobog da što prije nestane i ostane samo kao uspomena na fotografijama.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    Nismo mi za tu priču i daobog da što prije nestane i ostane samo kao uspomena na fotografijama.
    Potpis k'o kuća!!!

Gledam slike s mora, snjegović napravljen par cm od mora i mislim se...ne, to nikako ne može ići zajedno, snjegoviću nije mjesto na moru.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja nikog nisam negativno shvatila, valjda smo se malo samo izgubili u komunikaciji.

Činjenica je da ovo nije stvar nečijeg stava, već zaista ludog vremena i loših organizacija u Dalmaciji gdje snijeg inače ne pada.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A što mislite do koje temp bi trebale raditi škole? Do -20,-30,-40? Ozbiljno. Ne znam kad je u zg na jedan jedini dan bila zatvoren škola od rata,a i tad su bili škrti. Znam da je mene par puta fino ulovilo čučanje u školi pod uzbunom. Neovisno o snijegu i prohodnosti cesta, što mislite da li je stvarno nužno da djeca od 7 godina moraju u 7 ujutro izaći npr na -25 ako baš nije huda sila? Znam još nije minus 25, ali poznajući Zg škole,zatvorit će samo ako u školu ne budu mogli ući zbog leda.
    Koliko može potrajati ta najniža temp par dana,tjedan max-što bi djeca stvarno toliko propustila da ne izlaze barem u ranu zoru?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    A što mislite do koje temp bi trebale raditi škole? Do -20,-30,-40? Ozbiljno. Ne znam kad je u zg na jedan jedini dan bila zatvoren škola od rata,a i tad su bili škrti. Znam da je mene par puta fino ulovilo čučanje u školi pod uzbunom. Neovisno o snijegu i prohodnosti cesta, što mislite da li je stvarno nužno da djeca od 7 godina moraju u 7 ujutro izaći npr na -25 ako baš nije huda sila? Znam još nije minus 25, ali poznajući Zg škole,zatvorit će samo ako u školu ne budu mogli ući zbog leda.
    Koliko može potrajati ta najniža temp par dana,tjedan max-što bi djeca stvarno toliko propustila da ne izlaze barem u ranu zoru?
    Ne znam što bih odgovorila. S jedne strane te temperature su mi realnost (ok do -20, dalje je definitivno previše), a s druge strane je koma da djeca idu na takvu zimu ranom zorom.

Mene je jedino strah situacije da nestane plina, onda smo stvarno nadrapali.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Ne sjecam se sto i kako je bilo kasnije, ali poslije uzbuna, u mojem drugom srednje, '93. valjda, nije bilo skole zbog snijega. Umjesto u skolu, otisli smo u Maksimir (bilo je blizu) i gacali kroz zapuhe od preko metra.

Nego, nista ne kuzim sto se guma tice, ali zapravo sam znatizeljna koja je razlika izmedju guma doma i guma ovdje. Tu nema propisa o zimskima, a svi vozimo po snijegu. Mislim, nemas druge, fino vozis kako znas. Neki se sklizu, neki ne. Jedino sto znam da su moje gume neke ultra-uber skupe i da ih ne mijenjam sezonski (vec ih kod mehanicara rotiraju, tj. premjestaju s prednjih na straznje kotace i obratno). Ono sto spasava guzicu je pogon na sva cetiri. Lanci su zabranjeni zakonom, to sam pohvatala.

Mozebitno se skroz sramotim, ali ja svoj auto jedino znam voziti. Nista drugo ne kuzim niti me se pretjerano tice. Skuzim kad nesto krepa, to da.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •