Ne trljaj sol na ranu...
evo vam peticija za smjenjivanje gradonačelnika
http://www.change.org/petitions/graa...aelnika-splita
Splitska gradska vlast me čudi i nasmijava, al do suza kad više ne znam jel se smijem il plačem. Strašno!
Ja sam otvorila upravo minut iza tebe pa sam skuzila kad si potpisala
Hvala vertex sto se trudis skinuti ljagu sa Splicana, a hvala i ostalima koji nas ne blate.Sve ono o lijenim Dalmatincima stoji,ali ovoga puta gradani stvarno nisu znali kako pravilno reagirati u ovoj situaciji.
Mene zvali jucer sa sjevera Evrope, i gore su culi za bracu i seku, ne vjeruju da tako nesto postoji i vlada nekim gradom. Ah, kakva reklama!
Ja sam se jučer raspravljala sa snajom koja drži stranu Kerumu (i sad mi je jasno kakve su ga budale dovele na mjesto na kojem je).
Možda ni ja nisam kužila cijelu stvar dok niste počelil pričati o buri. I kad sam sinoć vidjela ono staklo na rivi, pa to je prestrašno.
Da sam ja kerum, cijele bih noći tuckala čekićem da se ne sramotim pred svijetom... Užas.
Gledam Jamba neki dan u nekoj popodnevnoj emisiji, sjedi u bageru i čisti snijeg. Ok, možda bi Metkovićani imali nešto reći o tome, ali za mene je to osoba koja stoji uz svoj grad i građane, a ne kao šupčina kerum.