Kad je M bio mali i kad smo koristili platnene, to se moglo kupiti u Mulleru.
Sada ih više nema, i tete me blijedo gledaju....
A mi bi rado prešli na platnene...
Kad je M bio mali i kad smo koristili platnene, to se moglo kupiti u Mulleru.
Sada ih više nema, i tete me blijedo gledaju....
A mi bi rado prešli na platnene...
Linere kupim u ljekarni (Bambino mio) - ali uglavnom smo bez linera, Z. mi se nekoliko puta osula po guzi od njih. A zašttitne imam samo Motherease.
Prve zaštitne smo imali Rodine, druge Mother ease kupili preko forumske burze i sad ćemo trebati veće. Ne znam ni sama gdje kupiti, a razmišljam o vunenom coveru. Linere smo rijetko koristili, isto kupili preko burze. Sad smo već na tuti pa nam neće nadam se više trebati uskoro.
Covere imamo Rodine i svaka im čast. Imamo dva koja su izdržala dva djeteta i još su funkcionalna... A linere sam uzimala u Interspaaru, ali ih zadnji put nije bilo... Pa ne znam je li to trenutno ili ih više nema
Zastitne rodine (najpovoljnije su a super su mi), a linere kupujem tu u austriji, za hrv. neznam gdje ima kupiti..
linera ima u Intersparu, a i covera. Ali su skuplji od ovih koje možeš kupiti kod šivalica pelena.
Meni su najbolji coveri Flafi. Rodini su ok što se tiče kvalitete, ali je gumica oko nogica pre jaka. Stišću nam butiće iako su L sa "širokim nogicama".
Supr su mi bili i Babysaurus.
hvala, baš sam naručila popolinijeve da mi frendica donese iz austrije, pa me zanimalo dali ima nešto još jeftinije...
nova sam ne forumu i u svemu ovome, trudna sam 30 tjedana termin mi je 03.06. 2011. godine i odlučili smo mm i ja da ćemo koristiti platnene pelene. već smo kupili 20 kom nekih hr, 10 čiripa, ali neznam gdje kupiti one gumene zaštitne ili kako god se već zvale ili od čega bile napravljene. bila bih zahvalna na svakom savjetu jer ovo o platnenima znam od moje mame koja je zadnje dijete izvukla iz pelena prije 23 godine
Meni su daleko najbolje bile zaštitne gaćice Motherease, Airflow.
Naručiš ih s njihove stranice i dosta brzo dođu.
Nisu preskupe, a ni poštarina nije nešto puno. Jedino treba pazit da ne pređeš onih 160 kn jer sam ja i za pelene plaćala carinu, i to po 300 kn, kad se samo sjetim. Znači, najbolje je naručivati malo po malo.
Btw, i njihove pelene su mi skorz OK, među boljima, ako ne i najbolje (a imam s čim usporediti, isprobali smo dosta toga).
Za pocetak podji na www.pelene.info
Masa savjeta o uporabi i odrzavanju, a imas i linkove na neke od hrvatskih proizvodjaca.
Puno informacija imas i tu na forumu pod temom pelena.
Mi imamo Rodine covere i zadovoljni smo.
A sad nesto o linerima. Ja sam kupila bambino mio linerse. Na engleskoj deklaraciji na izvornoj ambalazi pise da ne mogu u stare ili ostecene odvode, a na naljepnici hrvatske deklaracije pise samo da bacanje u odvod moze uzrokovat stetu. I kako ja sad da znam je li mi odvod u zgradi star ili nov?
Da li ih vi bacate u wc?
Mislim da je 1000 kn osobna kupnja neocarinjena kad ides fizicki preko granice s kupljenim stvarima... A da se za postanske posiljke do 160kn ( s postarinom) ne placa carina.
Mozda si samo imala srece pa te nisu ocarinili.
jel znate nekog u hr da radi zastitne po motherease modelu?
Da li netko ima iskustva s Kushies zaštitnim pelenama? Mi imamo zaštitne od Flafija, ali nismo baš zadovoljni jer se urezuju u nogice i čine mi se jako neudobne. Sad smo u potrazi za boljima i naišli smo na ove Kushies. Po slici mi se čine dosta dobre. Evo i link na njih da vidite o čemu se radi http://minigreeny.com/pelene/dodaci-...ies-swirl.html. U opciji imam i babysaurus pa vas molim za iskustva.
s babysaurusom sam zadovoljna s kushies nisam.