Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: BILJNI RECEPTI protiv ureaplasme, candide i ostalih bakterije, parazita u trudnoci

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno BILJNI RECEPTI protiv ureaplasme, candide i ostalih bakterije, parazita u trudnoci

Lijepi pozz svima. Odmah na pocetku isprika administratoru ako ova tema vec negdje postoji (ja nisam sve pregledala) jer ja ju zelim otvoriti potaknuta svojim nedavnim jako losim, uzasnim iskustvom gubitka djeteta zbog najvjerojatnije ureaplasme, jer nista jos drugo nisu pronasli sto bi lose utjecalo na ishod moje trudnoce. Naime imala sam ureaplasmu 10 na 4 ali kod mene se najvjerojatnije najgore odrazila jer sam dobila spontani sa 15 tjedana starosti moje bebe.
    Od tada sam krenila u intezivnu potragu za biljnim preparatima, po mogucnosti iz kucne radinosti, koji pomazu protiv tih bestija. Vjerujem da bi svakoj buducoj mami pomogli savjeti od nasih baka ili bilo koje vrste ali da su prirodni ili dodatak lijecenju ili kao samostalna primjena.
    Evo ja cu za pocetak naglasiti da sam dobila preporuku i da to sada koristim: od CALIVITE: PARAPROTEX ( 3 puta na dan prvih mjesec dana, pa kasnije 2 puta na dan slijedeca 2 mjeseca)i PROBIO BALANCE (1 tableta na dan). Inace, u toj firmi se mozete telefonskim putem ili putem maila konzultirati sa ginekologom o svom problemu.
    Nadalje, evo i prirodan recept koji sam pocela primjenjivati: U litri crnog vina, na laganoj se vatri kuha pola kg PRAVOG CESNJAKA, domaceg, dok se ne prepolovi tekucina. Procijediti, staviti u staklenku pa u hladnjak. Uzimati 2 zlice svako jutro na taste. To je protiv bakterija i evo ja cu naravno napisati kakvo je moje stanje kada budem isla na kontrolu, ja vjerujem za 2 tjedna.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •