Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Preporuka za pedijatra na području Novog Zagreba

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Preporuka za pedijatra na području Novog Zagreba

Sve sam rekla u naslovu... tražila sam u pretražniku, ali nisam našla za Novi Zagreb (DZ Siget, DZ Dugave...) :?

Našla sam dr. Sabol u Cvjetnom naselju, Jovančević-Trešnjevka, Regan-Kruge... da li se kod njih plaća ili se može prijaviti i preko zdravstvenog?

Hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: Preporuka za pedijatra na području Novog Zagreba

Pedijatrica doktorica Schwarz i sestra Dubravka u Sigetu. Ja sam kod njih i jako sam zadovoljna, imaju strpljenja za sva moja pitanja(prvi put mama) TEL/ 6598424
    Eto stvarno su ok!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ana, hvala puno na savjetu.
    Reci mi još samo kakav im je stav prema dojenju i tak to... ja bih svog bebača dojila koliko god mogu, pa bi voljela da mi pedijatar to podržava i da se ne moram s njim "boriti" oko toga.
    I kakva je procedura prijave, samo nazovem i najavim se, nije gužva? Jel doktorica mlađa, starija.. (pitam onak bezveze, zapravo mi to nije važno, ali eto, čisto da steknem neki dojam kak izgleda)

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Što se tiće dojenja, meni je rekla samo dojenje, beba dobiva normalno na težini i nije potrebno ništa drugo, nikakvi čajevi, voda ili sl. Samo nazoveš i dogovoriš termin, nema nikakve druge procedure. Doktorica je srednje dobi, niti mlada niti prestara. Meni osobno je jako draga. Sestra Dubravka je mlađe dobi, koja isto ima važnu ulogu, koja je također super, puna razumijevanja. Neznam što drugo da ti kažem, ja sam jako zadovoljna. Što te još zanima samo pitaj?!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dr. Čičak u Dugavama podržava isključivo dojenje i nije kruta u "tabličnom" dobivanju na kilaži.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hvala Ana i Apricot!
    Kako ja živim u Dugavama, razmotrit ću i ovaj prijedlog za dr Čičak, a pitat ću još i patronažnu (koja mi je ok) za obje doktorice pa ću vidjeti što će mi ona savjetovati...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nadam se da si DOBRO odabrala. Mi smo takodjer u Dugavama i nismo bili zadovoljni s ponudjenim, cak sto vise - pobjegli smo iako je steta vec bila ucinjena. Ali smo sprijecili nove. Sad smo kod dr. Sabola. On se placa, ali vrijedi svake kune!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Moja malena je pacijentica Dr.Čičak u Dugavam...i sad kad sam se preselila....i dalje dolazim kod nje .....

Jako mi se sviđa....od početka dok nas nije upoznala bila je jako šutljiva...ali sad nam je O D L I Č N A......

:D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •