Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: gdje pronaći odjeću koja nije zla i opasna

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Jennifer, pa ionako ih pereš nakon uporabe (valjda)!?
    Ne kužim zašto bi im baš jedno dodatno pranje umanjilo rok trajanja.

Imam najlon čarapa starih po 10 godina, prane redovno, nisu izvučene niti, ni ništa.
    Imaš najlonke stare 10 godina?? Meni su nakon par mjeseci za bacit, doduše, ovisi koliko ih često nosim, ove neke za rijetke prilike mi možda i traju koju godinu...

Evo ja jutros obukla nove, već vidim jednu nit. A nisu bile od najjeftinijih, 80 kn u Mulleru 2 para.

Nemam duge nokte, valjda sam jednostavno neoprezna i šeprtljava. Dal bi im pranje smanjilo rok trajanja? Pa ne znam...Obično mise onako užasno zapetljaju u mašini, par sam uništila dok sam ih otpetljavala...

Ali sigurno postoji rješenje i za to...

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš najlonke stare 10 godina?? Meni su nakon par mjeseci za bacit, doduše, ovisi koliko ih često nosim, ove neke za rijetke prilike mi možda i traju koju godinu...

Evo ja jutros obukla nove, već vidim jednu nit. A nisu bile od najjeftinijih, 80 kn u Mulleru 2 para.

Nemam duge nokte, valjda sam jednostavno neoprezna i šeprtljava. Dal bi im pranje smanjilo rok trajanja? Pa ne znam...Obično mise onako užasno zapetljaju u mašini, par sam uništila dok sam ih otpetljavala...

Ali sigurno postoji rješenje i za to...
    Vrećice za osjetljivo rublje!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam duge nokte, valjda sam jednostavno neoprezna i šeprtljava. Dal bi im pranje smanjilo rok trajanja? Pa ne znam...Obično mise onako užasno zapetljaju u mašini, par sam uništila dok sam ih otpetljavala...Ali sigurno postoji rješenje i za to...
    nemam ni ja duge nokte,problem je u suhoj kozi oko noktiju,hrapavim dijelovima na peti itd... dobro,ovo 2go tesko da ce izvuc nit,prije me dobro najezi i podsjeti da moram bolje namazat pete...

a kako ih spremate u ladicu,cuvate li onu prozirnu vrecicu pa da su slozene? jutros 100g izvlacim jednu po jednu iz kosare di mi stoje sve carape i gledam;a ne,ove predebele,ove tanke,ove sjajne....trebalo bi to sve lijepo sortirat...

e,da i jos da kazem,jedina tema koja moze zbacit vjezbacku s trona postova je ona kad se dotaknemo higijenskih navika...ko sta pere,kako pere,brise,cisti...odma 3 strane postova u 1dn! i onda se cudim sto je pustara na "...kad ste zadnji put vodili ljubav".....
    manje pranja vesa,vise keksanja molim!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ko sta pere,kako pere,brise,cisti...odma 3 strane postova u 1dn! i onda se cudim sto je pustara na "...kad ste zadnji put vodili ljubav".....
    manje pranja vesa,vise keksanja molim!

Ja sam i novo dječje prestala prati prije prvog korištenja, perem samo donji veš i majice kratkih rukava ako će ih nositi bez potkošulje. Hlače, iako idu na golu kožu, isto više ne perem. Svoje također. Kao i Cvijeta, i ja znam izaći iz dućana neprepoznatljiva. Ne da mi se opterećivati svim i svačim, ili ćemo se naviknuti, ili izumrijeti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •