Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
Neno, a zašto dodatna paranoja?
Stvarno ne vidim od čega? To je sve roba koju inače redovno perem, ne vidim neki veliki utrošak vremena, ako djetetove čarape ubacim u vešmašinu jednom više u životu.
O kakvim to paranojama i ekstra vremenu govorimo?

Jednostavno imam naviku oprati novi veš prije uporabe, nije kao da kupujem vagon robe na mjesec.

Ovaj mjesec sam kupila nešto robe djetetu i sebi 3 piđame (ovisnik o piđamama), pa nije to 6 mašina veša, to je dodanih par komada u redovno pranje veša.
O sebi ja pričam, ne o tebi. Glede odjeće, neusporediva je briga o odjeći jednog djeteta i njih četvero, posve različite dobi.
Masu puta iskrcam iz ormara brdo prljave robe koju su unutra vratile, onda skužim da mi starija kćer stavlja na pranje posve čiste traperice jer ih je nosila jedan dan, da je ova treća ispod jastuka sačuvala tri pidžame, i to samo gornji dio, a donji su valjda ispod kreveta, dok se ja čudim kako nema čiste pidžame za vrtić, masu takvih fora, pogubim se u toj količini i običajima.
Dok se smislim jesu li svi dobili taj dan dovoljnu količinu voća (ili ikakvu količinu), jesu li napravile ovo ili ono, vjeruj mi, moj mozak isto ima svoje ograničene kapacitete, nikako mi tu ne ide pranje najlon čarapa na ruke, nikako. Meni.