Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: gdje pronaći odjeću koja nije zla i opasna

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A jel presipate svu hranu tipa brašno, riža, zobene, ma sve što je zapakirano (a ne donosi nitko svoje posude od doma za to) u posebne posude, tako
    da nemate doticaja s ambalažom dok npr. kuhate? Ja ne, a tko zna gdje je to sve stajalo, u kakvim prašnjavim skladištima, i kako je bilo transportirano...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    A jel presipate svu hranu tipa brašno, riža, zobene, ma sve što je zapakirano (a ne donosi nitko svoje posude od doma za to) u posebne posude, tako
    da nemate doticaja s ambalažom dok npr. kuhate? Ja ne, a tko zna gdje je to sve stajalo, u kakvim prašnjavim skladištima, i kako je bilo transportirano...
    Ne, ali znam osobu koja pere svaku stvar donesenu iz trgovine prije stavljanja u frižider, a sve u papirnatim pakiranjima presipava.
    Inače je sasvim normalna.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Nešto da, nešto ne, zbog praktičnosti i neprosipanja, ova higijenična opcija mi nije dosad pala na pamet (ali ni sad me neće omesti da vrećicu sa žgancima ili pola kila kave ostavim na polici dok se ne potroši, kavu sipam kolio stane u posudu za kavu, ostalo čeka).
    Što znači kratica OCD?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •