Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Ručnici (Ikea?)

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Ručnici (Ikea?)

Upravo je MM pokapao nekoliko ljubičastih ručnika s nekakvom tekućinom s klorom i sad imam fleke.

Kako sad moram kupiti nove ručnike, jer je ovo koma, zanimaju me Ikeini ručnici, konkretno ovi

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20190626/

Imate li ih vi možda? Kakvi su? Koliko je najbolje g/m2 i što taj broj znači zapravo (znam da je težina, ali što je optimalno) ?

Naručila bih te ručnike na neviđeno pa bi mi odgovori dobrodošli.

Jesu li debeli? samo to mi je važno

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja imam te rucnike. jako sam zadovoljna. mada nisam nešto zahtjevna po pitanju rucnika. bitno mi je da su veliki stvarno veliki, da se lijepo umotam nakon tuširanja i da mi se sviđa kajo izgledaju. i da upijaju. ja ih ne perem s omekšivačem pa su tvrdi i grubi, no takve i volim. nisam uopće obraćala pažnju na gramažu, imam ih u dvije dimenzije- za lice i ruke te za tuširanje. za mene su dovoljno debeli, ali ne znam koliko debeli trebaju biti?

kekis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sve ručnike u kući imam iz Ikee i odlični su! Boja se nista ne mijenja, super su! Ne znam debljinu - kad sam ih kupovala bilo ih je debljinom samo jedne vrste (ili nisam skuzila da se to nesto razlikuje). Mekani su, super upijaju - ukratko best buy!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nemam te, imam neke druge, od pred 5-6 godina i jako su ok. Mama ima neke stare godinu-dvije, jako je zadovoljna.

A što ćeš sa ovim uništenima?

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ovi s krugovima od klora idu na more u apartman, jer nemaju rupe i sl, al ja sam prepedantna da ih gledam doma

Znači, naručujem!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam raznih ručnika iz ikee, i svi su debeli, odnosno nisu onako jadno tanki kao vecina rucnika koju vidim u hrvatskoj.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    Ovi s krugovima od klora idu na more u apartman, jer nemaju rupe i sl, al ja sam prepedantna da ih gledam doma
    U potpunosti te razumijem.
    Pitala sam jer imam opciju za udomljavanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •