-
produžena žutica
ima li tko kakva iskustva?
miseku je mjesec dana i još je žućkast...ranije je rođen-u 36.tjednu.
vadili smo krv,u petak su nam nalazi.
malo me frka...
-
nemoj se ništa uzrujavati, imaš vremena za to.
nije bitno što je žut-to nije pokazatelj. i moj Fran je bio žut isto mjesec dana (2x na fototerapiji u bolnici), samo ga stavljaj na svjetlo što više i sve će bit OK.
-
nemoj se ništa uzrujavati, imaš vremena za to.
nije bitno što je žut-to nije pokazatelj. i moj Fran je bio žut isto mjesec dana (2x na fototerapiji u bolnici), samo ga stavljaj na svjetlo što više i sve će bit OK.
-
Jan je imao produženu žuticu. Evo tek sad mu je bilirubin uredan (ima 5 mjeseci), a žut je bio sigurno jedno 3 mjeseca i cijelo to vrijeme smo ga stavljali kraj prozora kao što ti je kovke rekla (a sad ima i više sunca). Jedino što smo krenuli na pretrage da otkrijemo od čega je i poslije smo morali stalno na kontrole pa mu često vade krv.
Glavno da ti napreduje i da je zadovoljan.
bebici, a ti ne brini.
-
Podižem.
U rodilištu je Andriji bilirubin bio ok, nisu ni spominjali žuticu. Patronažna je rekla da je malo žut, ali sve u granicama uobičajenog. Danas, na sistematskom kod ped, kaže ona da je maleni žut. Nije posebno pospan, super jede, pelene su u redu, super napreduje. Sutra idemo vaditi krv, al' me malo frka...
Ako je na početku sve bilo u redu, koliko je vjerojatno da se žutica naknadno pojavila?
-
i mi smo imali produženu žuticu, u bolnici je sve bilo ok ali kada smo došli kući stalno je spavao i bio žut treći dan je otišao u bolnicu i bili smo tamo dva dana, njemu je bilirubin bio 19, ovdje ako je do 17,5 puštaju kući ako je preko ide u bolnicu, samo ti njega sunčaj dok čekate nalaze i biće sve ok puno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma