-
Izostanak 2. menstruacije!?
Cure pomagajte!
Rodila sam 06.03., znači prije 6.mj.
Bebu dojim i pomalo dohranjujem.
Prvu menstruaciju sam imala 09.08. i po nekakvoj logici sam trebala dobiti 05.09. trajalo je 5 dana, sve ok, ali eto nisam.Imali smo nezaštićene odnose pa se "pribojavam" da nisam možda trudna.
Da li je moguće da se ciklus produžio?
Kažite mi vaša iskustva?
-
Naišla na topić!
Jesi li napravila test ili te je m. preduhitrila?
-
prvi ciklus 45 dana (prije trudnoće cca 29), vidjeti ćemo kako će biti ovaj mjesec. treba vremena da se izregulira, očito!
ali uz nezaštićeni odnos ja bih ipak napravila test!
-
Ja sam prvu menstruaciju dobila šest tjedana nakon poroda i onda ništa do šest mjeseci. Onda su mi se ustalile....
-
I meni je druga menstruacija jako kasnila. 20 i više dana. Već sam isto mislila da sam trudna. Nisam mogla izdržati i napravila test ali je bio negativan. Izgleda da ima neka kvaka u toj "drugoj". Ako ništa drugo, malo te štrecne.
Napravi test ako ste imali nezaštićene odnose, jer nisi mogla znati kad su plodni a kad neplodni dani. Bit ćeš mirnija.
-
Ne mora znaciti da si trudna.
Vjerovatno ti se ciklus jos nije stabilizirao.
-
Ja evo čekam drugu.....prva je došla 27.09., prije sam imala cikluse 30 dana. Dojim pa mi je jasno da može i izostati i kasniti ali neki vrag mi ne da mira.....Čekat ću još par dana pa odoh ginićki.
-
Ja sam poslije oba poroda dobijala po dvije menge u mjesec dana. Nadoknadila svo ono nekrvarenje u trudnoci.
I evo danas dobila mengu, iako je (mislim da mi je ovo peta) kasnila nekoliko dana. Ja premrla misleci da nisam opet trudna (ma nije bilo sanse, ali ja vise ni vjetru ne vjerujem).
Mislim se, ko bi izdrzo ponovno pilanje mojih forumasica
A da probas napravit testic? Ipak si imala nezasticene odnose.
-
Meni je druga menga kasnila 22 dana, baš me zanima kad će doći treća.
-
da vam se ne bi desilo, ili ako hocete da se desi
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=6570 ovo
-
Ja dobila drugu danas.....sa dva tjedna zakašnjenja u odnosu na prvu.
Laknulo mi je, kupila sam test baš danas a kod ginićke naručena za ponedjeljak. Juhuuuu, sve otkazujem :D
-
Prije trudnoće imala sam neredovite cikluse (policistični jajnici). Sedam mjeseci nakon poroda prva menstruacija, druga 30 dana poslije i tako i sve ostale do sada.Ni dan prije, ni dan poslije. Točno 30 dana. I sad se ja tu čudom čudim kad vidim vaše postove...
-
hvala vam
Drage moje forumašice!
Već sam danima žena na rubu živčanog sloma jer mi druga menstruacija nakon poroda kasni, evo danas je 36. dan. Šimun ima nepunu godinu, dobila sam prošli mjesec kad je imao 10,5 mjeseci. Dojim ga jako puno, danju i naročito noću. Sad sam se utješila kad sam vidjela da je dosta vas kojima je ta druga jako kasnila, odnosno ciklus se jako produžio. Posebno me utješila Ms Ivy jer je u nekoliko poruka spominjala brojku 45 dana! Meni je Š treće dijete i nisam baš planirala četvrto, pogotovo ne sad odmah. Hvala vam, malo sam mirnija.
-
-
moja frendica je sve klince rodila carski, a između prvo dvoje je razmak 13.5 mjeseci
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma