Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Sutra na Hrvatskom radiju 1 emisija "Susret u dijalogu" - tema MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Sutra na Hrvatskom radiju 1 emisija "Susret u dijalogu" - tema MPO

Dakle, sutra 6.2.2012. od 9-10h ujutro na HR1 je radio emisija Susret u dijalogu kojoj je tema novi zakon, odnosno MPO
    Evo službene najave:
    Ako ćete biti u mogućnosti, poslušajte...
    *Kada počinje život i što očekivati od novog Zakona o potpomognutoj
    oplodnji, je li početak života pitanje znanosti ili svjetonazora? O tome
    govore akademik Ivica Kostović, biolog Alfred Kniewald, teolog Vladimir
    Dugalić, predstavnici inicijative "I ja sam bio embrij" i predstavnici
    Udruge RODA.*

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno susret u dijalogu

imate li informaciju da li je to kontakt emisija kako bi se pripremili na javljanje?

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja se još jednom zahvaljujem dr. Kniewaldu na zalaganju za prava MPO pacijenata.

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nije mi jasno zbog čega nije bilo puštena izjava članice Roda, MPO pacijentice, iako je bila najavljena na početku emisije. Pacijenti su bili izostavljeni iz ove priče, i ozbiljnost teme je bila narušena. Moglo se komotno pozvati i tarot majstore, gatare, i sve one koji bacaju grah ili čitaju iz listića čaja da kažu i oni svoje mišljenje. Pacijenti, mi smo izgleda publika koja bi šutke trebala promatrati kad se nađu "majstori" koji se osjećaju pozvani da raspravljaju u naše ime. Jedini ozbiljne osobe u emisiji su bile dr. Kniewald i akademik Kostović, ovo ostalo . A tek pozivi slušatelja, "umjetne maternice" i tome slično, ponekad se pitam zašto moram dijelim ovaj planet s takvim ljudima.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja nažalost nisam uspjela čuti, no vidim da nije baš bio dijalog - jel? Neznam zašto nisu pustili izjavu predstavnice udruge Roda - je li netko slušao skroz ispočetka - Ljufi?
    Znam da je izjava snimljena...
    Za slušatelje se ne čudim - naslušali smo se već koječega - nažalost, najčešće liniju dobiju oni koji najmanje poznaju tematiku i u glavi imaju ogromne predrasude...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja slušala - od RODA ni R! živi užas od emisije - pristranost je izbijala iz svake pore!
    možda je svrha emisije bila boostanje ega stanovitog pokretača stanovite inicijative nakon što je isti u drugoj emisiji ostao manji od makova zrna
    a slušatelji... strašno! nevjerovatno kako si neki uzimaju za pravo komentirati ono o čemu pojma nemaju, a niti najmanje se ne potrude informirati se (ta skupina uključuje i Miletića koji je nakon svoje 4 djece došao neplodnim parovima reći "ne možete imat djecu? tough luck", kao i drugog stanovitog gosta koji je usporedio zamrzavanje embrija sa zamrzavanjem kile mesa ).
    sada slobodno mogu reći SRAM VAS BILO!

hvala g. Kniewaldu!
    Posljednje uređivanje od frka : 06.02.2012. at 12:34

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nisam slušala jer sam na poslu ali Ljufi, problem je i u nama, nema nikoga tko bi izašao u medije, nema onih koji bi se zauzeli za nas, a ako mi nećemo sami zašto bi to radio netko drugi?
    Čast izuzecima koji već iskaču iz paštete i izgleda da nas je samo nekolicina neplodno u Hrvatskoj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •