ValaMala prvotno napisa
Drage moje curke, vidim da je nety javila nasu lijepu vijest i hvala vam svima na cestitkama! Nakon 2 mjeseca bolnice, sveukupno 4 u ovoj trudnoci, puno puno brige, komplikacija, strahovanja... rodila sam u 37+4 savrsenu malenu djevojcicu.
Nasa pikulica se rodila s 2350g i 44cm, 24.1., zdrava i predivna. Volimo se i mazimo, a ona je jedno zadivljujuce maleno cudasce, zilavica i pravi borac. Sva je smjehuljica, totalno kuzi moj glas i muzev, odmah bi se mazila. S 10 dana vec ima duga razdoblja njezne budnosti kada samo gleda okicama okolo, istrazuje moje lice i mase rukicama i nogicama. Ponekad je gledam i ne mogu povjerovati da sam je nosila pod srcem, toliko beskrajno zeljenu. Malena je, malena, malena, a vec je postala cijeli moj svijet. Cure moje, ja sam mama. Moje narucje vise nikada nece biti prazno.
Sve vas grlim i hvala vam na svim molitvama. Ne mozete ni zamisliti kroz sto sam sve prosla i cvrsto vjerujem da su vase lijepe misli i molitve puno pomogle. Velike cestitke svim novim mamama, mojim dragim terminusama i puno srece svim trudnicama i onima koje ceznu to postati!
Vole vas i pozdravljaju mala vesela Pikulica i njena mama