Molim da mi neko odgovori ako nešto zna o ovome ili je imao sličan problem...rodila sam prije mjesec dana...2mj prije poroda u lijevoj dojci mi se pojavilo malo kolostruma i pazuh na toj strani je bio ko jastučić...ginekologica na porodu mi je rekla da su to mliječne žlijezde i da stavljam mlake obloge na to...ali ono što mene brine još više je to da mi se otprilike tako kako se i taj kolostrum pojavio, pojavilo i pod pazuhom kao nekakve otvorene pore...jedna manja, jedna veća...najprije sam mislila da sam se ranila s britvicom jer mi je tako izgledalo, kao ranice...ali kako je prolazilo vrijeme negdje malo prije poroda skužila sam i da to ne prolazi te da to nisu nikakve ranice...
3. dan po porodu navrlo mi je puno mlijeka u cice te su mi jako natekle mliječne žlijezde ispod oba pazuha...morala sam stavljati obloge i izdajati se par dana...sada je to ok...ali te "ranice" su i dalje tu...čak se pjavila jedna diskretna i pod drugim pazuhom i još jedna takva pod lijevim...primjetila sam da mi iz one 2 početne izlazi nešto bijelo (pretpostavljam mlijeko) pa me zanima je li ima ko slično iskustvo i zna li možda neko o čemu bi se moglo raditi...kod ginekologa ću tek za par dana tako da bi se volila prije malo primiriti jer me malo panika ulovila
Hvala!