Leonisa Hvala ti puno! Odmah iza pregleda i razgovora s ginekologicom krećem "u boj"Dakle, tebi nisu otkrili neki poseban razlog; vjerojatno je to bio neki loš niz, nažalost
, ali najbitnije je da je sve to iza tebe i da će tvoja bebica biti tu među nama za cca 2 mjeseca. Sretno!
Tina Puno ti hvala na preciziranju potrebnih pretraga. Kad se po prvi put susretneš s terminologijom "trombofilije" osjećaš se poprilično zbunjeno i ne znaš odakle započeti. Jesi li ubrzo nakon postavljanja dijagnoze ostala trudna?! I još nešto, jesi li ti imala takvih slučajeva oboljelih žena u svojoj obitelji? Interesira me je li to nasljedno, ili nije nužno! Jer kod mene nitko nije susretan s trombofilijom u trudnoći ...
Najviše od svega me boli pomisao na to da će sav taj postupak utvrđivanja dijagnoze i određivanja terapije potrajati duuugo duuugo ...Osobito stoga što imam dojam da sve to u bolnicama traje jako sporo - naručivanje, čekanje nalaza ...
Ali eto vrlo mi je utješno znati da si ti sad u 22 + 5 tt i što je sve u najboljem redu. Neka tako i ostane!

Dakle, tebi nisu otkrili neki poseban razlog; vjerojatno je to bio neki loš niz, nažalost
, ali najbitnije je da je sve to iza tebe i da će tvoja bebica biti tu među nama za cca 2 mjeseca. Sretno!
Odgovori s citatom