Ne banaliziram uopce. Pitala sam. Nadriliječništvo u ovom slučaju okačit mačku o rep.
O odgovornosti, za obavaljanje djelatnosti bez dozvole za samostalno obavljanje te iste djelatnosti uopce ne dvojim. Niti banaliziram.
A priču o nadriliječništvu itekako treba banalizirati jer je nebulozna. Ako osoba ima strucnu spremu ne moze biti govora o nadriliječništvu.
Da je nadriliječništvo svako prakticiranje medicine izvan med. ustanove, onda bi drzava trebala procesuirati svakog lijecnika koji je ikad otisao iz ambulante u kucni posjet na poziv pacijenta. I svaku osobu koja je na mjestu neke nesrece pomogla unesrecenima, jerbo zakon ne pravi razliku. Medjutim to nije tako. Jer je lijecnik samo radio svoj posao, a neki pomagac unesrecenima samo obavljao svoju duznost.

Odgovori s citatom
), jer vjeruem da je vazno i pravne aspekte poroda kod kuce raspraviti pogotovo sto se i oko toga ispredaju neke price koje nisu utemeljene.

. Ja sam svoju mrvici s 4.5 dana života tramakavala po Rivi (nezaleđenoj, da ne pomisli netko da se kockam životom djeteta, lol).
jadno, jadno, deaedi i beti