Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
Da li ste primjetili da u zadnjih desetak godina (valjda i prije, ali tada to nisam ni pratila) nije bilo ni jednog kućnog poroda sa lošim posljedicama? Mislim, nemam ja ikakve statistike, ali sigurna sam da je nešto pošlo ukrivo da mi bile pune novine.
To mi potkrepljuje moje razmišljanje, da se u kućni porod upustaju osobe koje znaju sto rade.
Postoje kućni porodi kod kojih nije sve pošlo kako treba i završeni su u bolnici, jer da su ostali doma završilo bi jako loše.
O tome nećeš čitat tu na forumu sigurno, ali možeš se malo raspitat pa ćeš čuti. Ja sam čula, a nisam se raspitivala, od ljudi koji nisu uopće vezani za Rodin forum, a prozvali su Rodu. Na forumu o tome nisam pročitala ni riječ.

Zapravo ima i jedan o kojem se i tu pisalo, svojevremeno. Sigurno ima forumašica koje se toga sijećaju.

Misliš li da bi stvarno žena koja je išla na kućni porod i on loše završio išla s tim još i u novine? Hm.
Ja mislim da ne bi.
Naravno da će s tim u novine ić ona kojoj je sve dobro prošlo

Meni se čini jako opasnim izvodit zaključak da nema kućnog poroda koji je loše završio, a da nemaš dovoljno informacija o tome, sama kažeš da nemaš statistiku.