Citiraj yellowkitty prvotno napisa Vidi poruku
ja sam znala da moram autom u rodilište ako bude trebalo, nema šanse da zovem hitnjake pa da vide bazen nasred stana
i naravno računam da mi ne mogu pomoć, niti znaju, samo transportiraju a transport imam i sama
e, ti si tek prava majka partizanka, bazen, to se ne da sakriti,defintivno, ili u žurbi čupate odvod da se ne skuži pa napravite poplavu.
Ok, ako je ljeto, to se kupala djeca, šta sad.

U pravu je marta, nije to smiješno, ne ljutite se cure, no ja sam morala takvim pitanjima isprovocirati raspravu da dođemo do živog apsurda te situacije kod nas.
Ja se stvarno nisam bogzna šta informirala niti išla na Odentova predavanja, cure su ovdje super potkovane, te bolničke bakterije, te studije, te ovo te ono, pripremljene i znanjem i psihički...

Pripreme sve doma, i uvjete i stručnu asistenciju koja će prepoznati ako nešto nije u redu, i prijevoz, i blizinu bolnice...znači, sve ono što bi se u GB i NL reklo da uradi normalna žena.
I šta onda, kod nas ispadne polukriminalac.

A ono glede moje neromatičnosti, možda je to zato što nisam nikad bila bez poklon-paketa dripa, i to žestokog, kod mene nema govora o onoj ljepoti rijeke hormona koji ponesu ženu, meni je mozak radio punom parom, kakva pogubljenost u trudovima, ja ljuta ko pas na pojedine individue, mogla sam rješavati jednadžbe s tri nepoznanice.
Kad čitam o psihičkim aspektima fiziološkog, neometanog poroda, čini mi se da to ima utjecaja i na to kako se žena osjeća i tijekom i poslije poroda.
Bila sam lišena te hormonske blagodati.