Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ć
    Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    od koga da je čuju? kad one koje su se potrudile savladati široki spektar informacija o pkk smatrate jednostranim lažljivicama koje samo pakiraju, uljepšavaju i pršću patetikom?
    Nadam se da ovo nije išlo mene, ja ne smatram nikoju od vas lažljivicom, smatram samo da se stvari prezentiraju na jedan način, a ne priča i o realnim opasnostima što je druga strana medalje.

Naravno da je logično da će svaka od vas pisati lijepo i o prednostima kučnog poroda kad je svaka od vas iskusila taj prekrasni dio i sve je prošlo kako treba, meni je to sasivm jasno, samo me zanima jeste li se zapitala "a šta ako ... " ako se bebi omota pupčana vrpca, ako ostane bez kisika, ako ja izgubim puno krvi, ako ću imat sindrom help, ako dijete dobije sepsu, ako babica ne stigne na vrijeme, ako bude gužva u prometu ... "

Ja nekako mislim da bi se žena kojase odluči na pkk trebala to zapitati i da bi ta ista pitanja trebala reći nekoj novoj ženi koja se na to odluči.

Naravno da će svaka od vas pisat pozitivno o pkk kad ste imale takvo iskustvo, to je super, genijalno! Meni uopće ne smeta pisanje vaših iskustava, dapače, i sama sam čitala te priče, stavljala srčeka i veselila se svakoj rođenoj bebi, naravno da sam se veselila, ali mi ovdje ne pričamo o tome.

Barem ja ne želim pričat, samo o tome. Kužiš me? Jer temu je otvorila cura koja želi imat pkk, pa ajmo joj dat sve opcije i potencijalne scenarije, a ne samo na temelju vlastitog iskustva tvrdit da će stvari proći ok i da joj je rizik jednak ako rodi doma ili u bolnici. Jer nije.
    Posljednje uređivanje od zhabica : 12.02.2012. at 13:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •