Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

U Nizozemskoj je porod kod kuće legalan. Tvoja frendica je imala sreće, a primalja nije imala druge mogućnosti nego zvati hitnu kad je vidila plodnu vodu. Porod ispod tuša bez primalje se mogao desiti i zato jer je kasno pozvana. Mi smo miljama daleko od Nizozemske. Ali kod njih je ta praksa regulirana, samim tim je i porod kod kuće sigurniji nego kad kod nas žena odluči roditi bez asistiranja.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Deaedi, neasistirani kucni porod nije nelegalan.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Deaedi, neasistirani kucni porod nije nelegalan.
    Ali rad stranih babica u RH je.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hehe, čim se dohvatimo kucnih poroda Nena Jabuka izvuce svoj topic "Želim prijateljsko rodilište i porod bez straha".

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Hehe, čim se dohvatimo kucnih poroda Nena Jabuka izvuce svoj topic "Želim prijateljsko rodilište i porod bez straha".
    Čovječe božji, to je čista slučajnost.
    Tek sam uhvatila malo vremena da se pozabavim tim pismima, nisam imala ranije vremena skoncentrirati se na rodilišta, krenem tamo pisati kad eto vas na kućnima.

A, btw, ja bih bila idealni, savršeni kandidat za kućni porod od šale.

Prošla tri puta svu moguću rodilišnu proceduru, u svim varijantama, izdržala sve stoički, ne paničarim nikad, pa ni tad, uvijek imam redovite trudove (dok ne stignem u rodilište) , zdrava, ne bavim se sportom (ah, napokon racionalno i pametno opravdanje za moje redovito NEbavljenje sportom),
    do bolnice imam maksimalno 10 minuta autom i to kad je prometna gužva...hm, šta je ono još potrebno...aha, ništa, samo roditi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •