Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne, Blackberry, nije to htjela reći, preuzela je odgovornost za svoje ponašanje, to se jasno vidi iz posta. Nije Roda kriva, kriva je naša percepcija koja može biti varljiva. I kad si friška trudnia i odrasla žena i dalje stoji činjenca da si puna hormona i neiskustva. To ne vrijedja, nadam se, ni jednu ženu, to je jednstavno tako. I friške trudnice moraju čuti i onu manje romantičnu stranu, sebe radi i edukacije radi. A onda nek svak kao odrasla soba donese odluku za sebe. Porod je ekstatično iskustvo. Moj bolnički je bio divan, imala sam sreće, suradjivali smo, bili smo tim. Al opet nisam zapamtila sve, a bila sam uvjerena da jesam. Snimali smo porod i kad sam ga kasnije odgledala uočila sam more toga čega nisam bila svjesna. Žena koja otvori temu ppk i moli pomoć i savjet treba čuti pro i contra, treba se preispitat i ne tražit bezuvjetnu podršku. Upravo zbog toga što legalno praktična podrška ne postoji. I ako će joj to pomoći da donese konačnu odluku, onda nek svak kaže što misli.

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Kate76 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, Blackberry, nije to htjela reći, preuzela je odgovornost za svoje ponašanje, to se jasno vidi iz posta. Nije Roda kriva, kriva je naša percepcija koja može biti varljiva. I kad si friška trudnia i odrasla žena i dalje stoji činjenca da si puna hormona i neiskustva. To ne vrijedja, nadam se, ni jednu ženu, to je jednstavno tako. I friške trudnice moraju čuti i onu manje romantičnu stranu, sebe radi i edukacije radi. A onda nek svak kao odrasla soba donese odluku za sebe. Porod je ekstatično iskustvo. Moj bolnički je bio divan, imala sam sreće, suradjivali smo, bili smo tim. Al opet nisam zapamtila sve, a bila sam uvjerena da jesam. Snimali smo porod i kad sam ga kasnije odgledala uočila sam more toga čega nisam bila svjesna. Žena koja otvori temu ppk i moli pomoć i savjet treba čuti pro i contra, treba se preispitat i ne tražit bezuvjetnu podršku. Upravo zbog toga što legalno praktična podrška ne postoji. I ako će joj to pomoći da donese konačnu odluku, onda nek svak kaže što misli.

ma kužim ja to...pa zar moja kriva percepcija može dovesti u pitanje ičiju odgovornost...
    malo sam zbunjena..
    čemu onda priče s poroda...
    kako uopće ima itko na ovom forumu hrabrosti savjetovati ikoga, ako u svakom trenutku moram promišljati i vagati hoće li moje riječi biti dobro ili krivo percipirane, i što sve o tome ovisi?
    pa ja sam mislila da smo svi odrasli i odgovorni...i da se nećemo loptati sa takvim lopticama...
    jer ako je tako...pa kako da ja išta više pozitivnoga kažem o pkk, kad sutra nekom, ne daj bože, može nešto poći naopako...a ono moja priča je bila nadahnuće...
    ne znam...
    čemu razgovor uopće...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •