Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Ali eto, možda sitnica:
    ja nekako ne vjerujem, da se u porod kod kuće upustaju osobe, koje to nisu u stanju i izvesti.
    A ona Petra, ili kao se već zvala, Petrin blog, tako nekako? Iz njene price nisam stekla dojam da je bas stabilna osoba i vise mi se cinilo da je imala ludu srecu, nego sto je bila pripremljena.

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam sto bih vise rekla, sto već nije rečeno. sto sada, sto mnogo puta do sada.
    Da se vratim na prvu rečenicu. Da li ste primjetili da u zadnjih desetak godina (valjda i prije, ali tada to nisam ni pratila) nije bilo ni jednog kućnog poroda sa lošim posljedicama? Mislim, nemam ja ikakve statistike, ali sigurna sam da je nešto pošlo ukrivo da mi bile pune novine.
    To mi potkrepljuje moje razmišljanje, da se u kućni porod upustaju osobe koje znaju sto rade.
    Inače, mi je jasno da i statistički i logicki uvijek postoji mogućnost da nešto i kod kućnog poroda, kao i kod bolničkog krene ukrivo. ( i poznat mi je jedan kućni porod od prije desetak godina u Austriji, koji nije najbolje završio)
    Pa ne vjerujem da takava osoba kad je trasnportiraju u bolnicu prizna da je htjela roditi kod kuće, nego se to prezentira na način, tipa kasno je prepoznala trudove, prekasno je krenula u bolnicu, pa ako u konačnici bude neki loši ishod, onda se pripiše bolničkoj statistici, a ne kućnom porodu.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 09.02.2012. at 12:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •