Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nena jabuka, ja ne bih htjela lezati u bolnici par dana nakon poroda. ne, razlog za pkk mi je i apsolutno neodvajanje nakon poroda, izostanak rizika bolnickih bakterija i infekcija (prema jednom istrazivanju, stopa infekcija nakon bolnickih poroda je 29% a nakon kucnih 4%), dojenje 24h dnevno, to sto sam doma, sa svojom obitelji, da tata i stariji brat ne moraju gledati bebu preko stakla - neprocjenjivo.

zato bih (i jesam) otisla s djetetom na pregled, vadila krv za fenilketonuriju i hipotireozu i napravila testove koji se rade u bolnici. ali ne, ne bih nakon poroda automatski otisla u bolnicu na razdvajanje i bolnicku rutinu. hvala, ne.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam, meni se nikako ne sviđa to promoviranje neasisitiranog kućnog poroda ili poroda sa primaljom koja mora na put da bi ili ne bi stigla na porod.
    Pa još sve te zavrzlame sa pregledom djeteta, fakat se svašta u međuvremenu može zakomplicirati,
    previše toga ovisi o sreći i nečijih dobroj volji.
    Ne sumnjam da udruga poduzima korake u smislu legalizacije asisitiranog kućnog poroda,
    ali što bi se još moglo učiniti da to čim prije zaživi?
    Postoji li negdje neka peticija koju možemo potpisati, kao primjerice ona što smo svojevremeno potpisivale za izmjenu MPO zakona?

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, meni se nikako ne sviđa to promoviranje neasisitiranog kućnog poroda ili poroda sa primaljom koja mora na put da bi ili ne bi stigla na porod.
    To ti pričaš o inozemstvu ili???

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...i još nešto, ja sam od ST rodilišta udaljena 10 minuta, ajde možda 7 minuta ako me uhvati noć i prazne ceste.
    S obzirom kako brzo rađam što bi da sam udaljena recimo 30 minuta???
    Bi li ostala doma ili krenula u rodilište...znači po tome rizik da rodim u autu je jakoooo velik, a to si bome ne bi poželila.
    Ti trudovi treskanja su mi bili užas!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •