ja jesam dobila takvu skrb.
odgovarala sam zhabici
ja jesam dobila takvu skrb.
odgovarala sam zhabici
Posljednje uređivanje od blackberry : 10.02.2012. at 09:14
Ok Zhabica, ali ako sam trudna sutra i moram birat izmedju nesredjenog sustava gdje realno nitko nece odgovarati za lose postupke i nesredjenog statusa primalje iz inozemstva, radije bi uzela odgovornost i odabrala ovo drugo, jer to da je bolnica odgovorna za nesto kad odes tamo i da tvoja osobna odgovornost prestane je nazalost varka.
Ja sam iz tvojih postova sad iščitala ovo:
- dobila si neadekvatnu skrb i htjela si se na to potužit rodilištu
- poslala si 6 pisama i dobila pristojan odgovor, ok od 1 od 6 ali si dobila odgovor
- savjetovano ti je da se tužiš na ljude koji su ti bili na porodu
- ti si odlučila da nećeš pitat jer vjv ne bi dobila informaciju i odustala od toga da ideš dalje sa tužbom
- iz toga si zaključila da je sustav nesređen i nitko neće odgovarat za svoje postupke.
Hm.
Ja bi rekla da si odustala i nisi ni pokušala, a ne da je sustav aspolutno nesređen.
Svakako meni takav tobože "nesređen sustav" nije dovoljno dobar argument da uđem u drugi sustav koji već u samom startu nije sređen - primalja koja dolazi iz druge države i neće nikom odgovarat ako nešto krene po zlu jer ne postoji struktura kojoj bi odgovarala da nešto nije kako treba.
meni je
a šeme s tužbama o kojima govoriš mi je ravno borbi s vjetrenjačama
i sasvim mi je razumljiv da se D-K nije odlučila na to
ja sam radije za neku skupnu stvar
uostalom, koliko sam imala prilike upratiti, komora za primalje je x puta hendlala svakakve pravne mogućnosti, i što reć...
nevjerojatno je da odgovorni takve stvari jednostavno ignoriraju
zato sam se i ja dolučila ignorirati njih
nema šanse da ih ja čekam
a ak mogu, podržat ću guranje na bolje
Nemam dalje sto reci, iznjela sam svoje iskustvo i koji odgovor sam dobila. Znate da ja nisam odrasla u Hrvatskoj i da znam kako stvari funkcioniraju u razlicitim zemaljama i sto to znaci odgovornost sustava. Moje iskustvo meni kaze da ja u Hrvatskoj nemam kome se zaliti kad nesto krene po zlu u zdravstvenom sustavu. Mislim, mogu se zaliti, ali od toga koristi imaju samo Hrvatske poste i firma koja mi prodaje tintu za printer. Dok nasa prava na papiru ne zazive u stvarnosti tesko je meni bilo kome reci da su pokriveni za nesto kad realno je to iznimno tesko ostvariti.