Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ja jesam dobila takvu skrb.

odgovarala sam zhabici
    Posljednje uređivanje od blackberry : 10.02.2012. at 09:14

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    ja jesam dobila takvu skrb.

odgovarala sam zhabici
    Ok, drago mi je da jesi i da je sve prošlo kako treba.

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ok Zhabica, ali ako sam trudna sutra i moram birat izmedju nesredjenog sustava gdje realno nitko nece odgovarati za lose postupke i nesredjenog statusa primalje iz inozemstva, radije bi uzela odgovornost i odabrala ovo drugo, jer to da je bolnica odgovorna za nesto kad odes tamo i da tvoja osobna odgovornost prestane je nazalost varka.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    Ok Zhabica, ali ako sam trudna sutra i moram birat izmedju nesredjenog sustava gdje realno nitko nece odgovarati za lose postupke i nesredjenog statusa primalje iz inozemstva, radije bi uzela odgovornost i odabrala ovo drugo, jer to da je bolnica odgovorna za nesto kad odes tamo i da tvoja osobna odgovornost prestane je nazalost varka.
    Ovo je naravno ono sto bi JA odabrala, ne nuzno sto bi svaka zena odabrala, jelte. Ali je vazno napomenuti ovo sto je rekla Marta, da se odgovornost realno sagleda, da se ne zavaramo.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam iz tvojih postova sad iščitala ovo:

- dobila si neadekvatnu skrb i htjela si se na to potužit rodilištu
    - poslala si 6 pisama i dobila pristojan odgovor, ok od 1 od 6 ali si dobila odgovor
    - savjetovano ti je da se tužiš na ljude koji su ti bili na porodu
    - ti si odlučila da nećeš pitat jer vjv ne bi dobila informaciju i odustala od toga da ideš dalje sa tužbom
    - iz toga si zaključila da je sustav nesređen i nitko neće odgovarat za svoje postupke.

Hm.

Ja bi rekla da si odustala i nisi ni pokušala, a ne da je sustav aspolutno nesređen.

Svakako meni takav tobože "nesređen sustav" nije dovoljno dobar argument da uđem u drugi sustav koji već u samom startu nije sređen - primalja koja dolazi iz druge države i neće nikom odgovarat ako nešto krene po zlu jer ne postoji struktura kojoj bi odgovarala da nešto nije kako treba.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku

Svakako meni takav tobože "nesređen sustav" nije dovoljno dobar argument da uđem u drugi sustav koji već u samom startu nije sređen - primalja koja dolazi iz druge države i neće nikom odgovarat ako nešto krene po zlu jer ne postoji struktura kojoj bi odgovarala da nešto nije kako treba.
    meni je
    a šeme s tužbama o kojima govoriš mi je ravno borbi s vjetrenjačama
    i sasvim mi je razumljiv da se D-K nije odlučila na to
    ja sam radije za neku skupnu stvar
    uostalom, koliko sam imala prilike upratiti, komora za primalje je x puta hendlala svakakve pravne mogućnosti, i što reć...
    nevjerojatno je da odgovorni takve stvari jednostavno ignoriraju
    zato sam se i ja dolučila ignorirati njih
    nema šanse da ih ja čekam
    a ak mogu, podržat ću guranje na bolje

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nemam dalje sto reci, iznjela sam svoje iskustvo i koji odgovor sam dobila. Znate da ja nisam odrasla u Hrvatskoj i da znam kako stvari funkcioniraju u razlicitim zemaljama i sto to znaci odgovornost sustava. Moje iskustvo meni kaze da ja u Hrvatskoj nemam kome se zaliti kad nesto krene po zlu u zdravstvenom sustavu. Mislim, mogu se zaliti, ali od toga koristi imaju samo Hrvatske poste i firma koja mi prodaje tintu za printer. Dok nasa prava na papiru ne zazive u stvarnosti tesko je meni bilo kome reci da su pokriveni za nesto kad realno je to iznimno tesko ostvariti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •