Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
Tko tada odgovara? Kad sam ja svojevremeno pisala zbog loseg tretmana u rodilistu i lose intervencije dobila sam od 6 poslanih pisama na 6 razlicitih adresa samo 1 odgovor, gdje je pisalo da ako je bila greska u lijecenju da se mogu zaliti i pokrenuti disciplinski postupak prema osobama koji smatram da su grijesili. Kako su se oni ono zvali, e da, lijecnik sa naocalama i crnom kosom, sestra sa kratkom plavom kosom... kako da znam tko su kad oni (po meni lukavo) se ne predstavljaju i ne nose bedzeve sa imenom (ili ih okrenu da se ne vide)?
Pa znaš kad si rađala, koji je dan bio, odeš u rodilište i pitaš tko je taj dan radio, tu informaciju možeš dobiti, i ako nisi zadovoljna napišeš dopis i guraš stvar do kraja ako smatraš da netko nije odradio posao kako treba.

Ovo što pišeš

Vidim da se na ginekolozima koji se zalazu za promjene gazi, da su neki zasticeni kao medvjedi premda imaju i po nekoliko presuda i da obnasaju usprkos toga visoke funkcije.
To je stvar našeg sustava, i ja se slažem da nije u redu, ali barem imaš ponuđenu opciju da nekog tužiš ako stvar krene po zlu.
A koga ćeš tužit ako dobiješ neadekvatnu skrb od primalje koja po zakonu ne smije radi u RH?

Na moje pitanje odgovorila si mi protupitanjem i argumentom "nesređenosti" našeg sustava, to po mom mišljenju nije prikladan odgovor na ono što pitam.