Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    Zhabica, poslala sam 6 pisama
    1) doticnoj lijecnici jedinoj cije sam ime znala koja se ponasala.... da ne kazem i krsila svaku odredbu Zakona o zastiti prava pacijenata
    2) rodilistu gdje ona radi
    3) sekciji ginekologa i porodnicara
    4) i 5) Povjerenstvu za zastitu prava pacijenata dvije zupanije, jer zivim u jednoj i rodila sam u drugoj
    6) Lijecnickoj komori
    Upravo o ovome pričam, vidiš kome si se sve mogla potužiti.

Razumijem sve tvoje razloge zašto nisi išla do kraja, zaista razumijem, ali poanta onog što želim reći je, da se imaš kome potužiti kad ideš na bolnički porod.
    Na stranu sad što je sustav spor, ovakav onakav, barem postoji.

Ako možeš reci mi, hipotetski, da primalja (ta koja dođe iz inozemstva) nešto zezne, kome bi se u tom slučaju potužila?
    Misliš li da bi u tom slučaju brže dobila zadovoljnštinu? Od koga? Kako?

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ovo mi je super, vidi kome se sve možeš potužiti, a iz njezinog posta se jasno vidi da se nikome od tih instanci nije mogla potužiti - s nekim rezultatom. Od 6 nije bilo reakcije, a sedma ju je uputila da se sama izbori za sebe. U ovoj je priči ona ispala potpuno nezaštićena, od nečeg što joj se dogodilo u državnoj ustanovi koju svi plaćamo :/

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj rutvica prvotno napisa Vidi poruku
    ...od nečeg što joj se dogodilo u državnoj ustanovi koju svi plaćamo :/
    Ovo mene najvise iritira, jer ja svaki mjesec uredno placam da bi ta ustanova mogla funkcionirati i da bi ja mogla koristiti one usluge. I dvaput u zivotu sam koristila, i dvaput su me zezli. Ali obzirom da sam ziva i zdrava i da su mi djeca zdrava, parola je da moram biti sretna i sutjeti. Sretna jesam nakon sto sam se fizicki i psihicki donekle oporavila, ali sutjet vjeruj mi vise necu.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mene najvise iritira, jer ja svaki mjesec uredno placam da bi ta ustanova mogla funkcionirati i da bi ja mogla koristiti one usluge.
    Danci, okrećeš vodu na svoj mlin, ja i dalje mislim da si ti odustala, a ne da je u tvom slučaju sustav bio nesređen. Da si pokušala stvari bi možda bile drugačije pa ne bi bila frustrirana što svaki mjesec plaćaš taj sustav. Ne želim ulazit dalje u polemiku oko ovoga jer će ispast da je osobno, a zaista nije.

Htjela sam samo reći da u sustavu bolničkog poroda možeš dobit zadovoljštinu u slučaju da stvari krenu loše, kod kućnog poroda toga nema. To treba znati kad se upuštaš u kućni porod i sam sa sobom raščistit jesi spreman preuzet takvu odgovornost.

I ne govorim o "lošim stvarima" koje završe tako da se porod dovrši u bolnici, nego o zaista lošim stvarima koje se više ne mogu popravit, a mogu se dogodit. Nemojte ih negirat. One su isto realnost.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •