Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Cvijeta73 ovo govorim kao osoba koja se ne bi dbažila za porod kod kuće. Razumijem da takav porod može donijeti promjene i izlječiti traume, definirati potpuno novu osobu. Porod kod kuće je ekstreman pothvat, nek me nitko krivo ne shvati, a ekstremne situacije mijenjaju ljude i čak se koriste u terapijske svrhe, npr. Bungee jumpung i sl.

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Kate76 prvotno napisa Vidi poruku
    Cvijeta73 ovo govorim kao osoba koja se ne bi dbažila za porod kod kuće. Razumijem da takav porod može donijeti promjene i izlječiti traume, definirati potpuno novu osobu. Porod kod kuće je ekstreman pothvat, nek me nitko krivo ne shvati, a ekstremne situacije mijenjaju ljude i čak se koriste u terapijske svrhe, npr. Bungee jumpung i sl.
    kako si rekla ti se nikad ne bi odvažila...pa je samim time za tebe pkk ekstreman pothvat.
    ja nisam osoba koja je sklona ekstremizmu....kamoli takvom kao što je bungee...tako da ovo što govoriš mi je totalno neshvatljivo.
    kad bi na taj način promatrala pkk, zaista bi mislila da samnom definitivno nešto nije u redu....jer mi nikad ne bi palo napamet da se na taj način kockam svojim životom i životom svog djeteta.

kad se govori o osnaživanju...govori se o jako subjektivnoj stvari čitave priče...
    onaj koji je probao bolnički porod, a pritom priželjkivao prirodni i kasnije se odlučio na pkk, to razumije.

u želju za ekstemnim sportovima ne ulazim...ali usporediti želju za pkk i bungee skokom mi je definitivno nepovezivo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •