Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    i tu bi se složila sa vama.
    jedina je razlika da je meni u bolnici nešto pošlo krivo, možda bi krivila doktora da mi bude lakše...ali u konačnosti bi sva krivnja opet pala na moja leđa i dušu, jer je to bio moj odabir...
    jer ja sam takva...sklona preuzimanju krivnje...
    znači, opet bi ja bila kriva jer sam mogla odabrati bolje...

preuzimanje odgovornosti ključan u pkk, i kad sam shvatila da bi se u svakom slučaju sama osjećala krivom, donijela sam odluku.
    da bi. ALi...
    da se to dogodi u bolnici, znala bi da sam poduzela JA sve u svojoj moci i znanju da u rizicnoj situaciji i komplikacijama osiguram djetetu (strucnu) pomoc. a to su lijecnici.
    da se to isto dogodi kod kucnog grizla bi se do kraja zivota sto nisam. nisam poduzela sve.
    kad je porod ok i bez komplikacija i rodi se zdrava beba- predivno.
    a sta ako se stvari zakompliciraju i dogodi se kriminalan ishod a ja nisam imala mogucnost pruziti sve u ovozemaljskoj moci da ga promjenim jer kod kuce nemam ni jednog doktora, ni jednu salu, ni jedan kisik...stagod.
    da, u bolnici bi se pitala da li sam mogla reci nesto drugo, uciniti, vise se boriti, biti glasnija...
    doma uz sve to imam jos i taj faktor: jesam li trebala biti u bolnici i da jesam da li bi ta cinjenica promjenila ishod.

to je, recimo, onaj teret koji ja ne mogu prihvatiti. i onaj rizik.
    da je kod nas drukcije uredjen kucni porod, da. ali ovako....za mene je to prevelika kocka.
    pisem za mene, bez da se netko opet nadje uvrjedjen
    Posljednje uređivanje od leonisa : 10.02.2012. at 12:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •