Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene bi pak zanimalo koliko vi uopce mislite da ima poroda kod kuce u hrvatskoj u zadnjih par godina. imam osjecaj da neki misle da je to ogromna epidemija koja je zadesila nasu sirotu drzavu, a sve pocinje na ovom forumu gdje svaki dan regrutiramo bar jednu militantnu trudnicu spremnu roditi kod kuce kud puklo da puklo.

karikiram, naravno, ali eto bas me zanima. da se razumijemo, ne znam ni ja koji je tocan broj, znam samo za svoje prijateljice i poznanice.

yellowkitty avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa Vidi poruku
    mene bi pak zanimalo koliko vi uopce mislite da ima poroda kod kuce u hrvatskoj u zadnjih par godina. imam osjecaj da neki misle da je to ogromna epidemija koja je zadesila nasu sirotu drzavu, a sve pocinje na ovom forumu gdje svaki dan regrutiramo bar jednu militantnu trudnicu spremnu roditi kod kuce kud puklo da puklo.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...i još nešto (počela sam se i ja nizat stalno...) meni bi bilo draže da je epidemija, ali normalnih i promišljenih ljudi, mislim da bi tako rizici bili smanjeni u određenom postotku, više djece bi se rađalo bez dripa i sl. manje bi možda ili sigurno bilo cr i da ne nabrajam ostalo...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da je svaka takva ozbiljan atak na opstojnost države i na dobre stare tradicijske vrijednosti

ali ozbiljno, ako netko raspolaže s podacima, rado bi ih čula.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •