Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš moram reći susjedi na vikendici da si naplati asistenciju na porodu svoje snahe koaj je rodila prije dolaska hitne.
    A mogla bi i reći poznanici MM koja je rodila na kućnom pragu , a susjeda je hvatala dijete isto prije dolaska hitne.

Šalim se, mislim da se stručan pomoć ne naplaćuje u ovakvim situacijama , nekao su profesionalci dužni pomoći ako druge nema. A poslje im se može dati koja kokica ili tanjur kolača.
    Nisam na to mislila.
    Nego, ako idemo za time da je porod prirodan čin da onda osoba koja dolazi na asistirani porod treba za to biti adekvatno plaćena.

A drugo, ako se moja susjeda odlučila za PKK ili je moja susjeda Zmajica pa sama doma rađa, jesam li ja obvezna pričekati to dijete na izlasku?
    Jer ako jesam, sigurno ću zvati hitnu (ps, ne zovite me na porode )

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam na to mislila.
    Nego, ako idemo za time da je porod prirodan čin da onda osoba koja dolazi na asistirani porod treba za to biti adekvatno plaćena.

A drugo, ako se moja susjeda odlučila za PKK ili je moja susjeda Zmajica pa sama doma rađa, jesam li ja obvezna pričekati to dijete na izlasku?
    Jer ako jesam, sigurno ću zvati hitnu (ps, ne zovite me na porode )
    Pa to je ok, obzirom da susjeda nije planirala u dogovoru sa tobom. Obzirom na sistem vjerojatno bi očekivala da zoveš hitnu .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •