Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku

mene zapravo čudi, čemu rutinski, gotovo, full paket??
    zašto forsiraju tu rutinu ??, posebno tamo di nije potrebna??
    recimo, ja znam da meni te stvari nisu bile potrebne (da jesu, već bi se oni strkali, vako sam ih samo odbijala i niš!!, rodila se beba najnormalnije bez svega toga i amen. odbila sam probijanje vodenjaka; konstantno ležanje; epi; klistir, umjeto tog sam dan prije uzela neki prirodnjak za polakše čišćenje i to od njih!! dakle, može se.; analgetike; brijanje; nalijeganje na trbuh. mislim da je to sve)
    Pa ja koliko čitam baš po forumu roda, davno sam rodila, uopće ne vidim da je to više tako, nije li u zadnjih par godina situacija drastično bolja.

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    I krivo mislis da je porod doma rizican cak i u ovim okolnostima, jer sve mi smo dobro promislile o mogucim scenarijima.
    Sumnjam da bi te i godine promišljanja mogle pripremiti na neki jako loš scenarij, u kojem je svaka minuta dragocjena za djetetov ili tvoj život..tak da..nisam za porod kod kuće.

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ako majka ili dijete umru na kucnom porodu u Hrvatskoj, ovako kako je danas neuredjen, odgovorni su iskljucivo roditelji koji su izabrali kucni porod.
    Oprosti, možda sam te nešto krivo shvatila, ali tko bi trebao/mogao biti kriv ?

Citiraj Fidji prvotno napisa Vidi poruku
    Sam Odent kaže da je bolje carski nego dugi, nasilni porod s dripom.
    A on je ?-mislim znam tko je, ali tak slijepo vjerovati u ono kaj nam se sviđa i paše, koliko god to i nije tako.

Netko je napisao da bi susjedu zvao, ja bome nebi bila ta susjeda nikad, nit bi uletila u takvo nešto da poslije nosim nečiji zivot na duši, mogla bih samo hitnu nazvati.

A vi curke koje ste rodile doma, napravile ste takvu filozofiju od svega toga, pa vjerujem da i vi time svakako negativno prodonosite u formiranu stavova kod zena o porodu doma, a posebno su mi iritantne te spike o nekim orgazmičkim porodima, posebnim transovima i slično, meni je to totalno prenemaganje.

Ne sjećam se ikakvih priča da su žene prije 100 godina po selima rađale uz plam svijeća, ambijntalnu glazbu, hidromasazne kade i tak... rodile bi i drugi dan na polje...nikakva hebena romantika, a ovo kaj vi radite, sry al

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku

A vi curke koje ste rodile doma, napravile ste takvu filozofiju od svega toga, pa vjerujem da i vi time svakako negativno prodonosite u formiranu stavova kod zena o porodu doma, a posebno su mi iritantne te spike o nekim orgazmičkim porodima, posebnim transovima i slično, meni je to totalno prenemaganje.
    ćuj , meni se čini i prenemaganje kad netko kaže da u svom normalnom seksulanom životu pada u trans svaki put, ali to ne znaći da je to laž.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •