Pa ja koliko čitam baš po forumu roda, davno sam rodila, uopće ne vidim da je to više tako, nije li u zadnjih par godina situacija drastično bolja.
Sumnjam da bi te i godine promišljanja mogle pripremiti na neki jako loš scenarij, u kojem je svaka minuta dragocjena za djetetov ili tvoj život..tak da..nisam za porod kod kuće.
Oprosti, možda sam te nešto krivo shvatila, ali tko bi trebao/mogao biti kriv ?
A on je ?-mislim znam tko je, ali tak slijepo vjerovati u ono kaj nam se sviđa i paše, koliko god to i nije tako.
Netko je napisao da bi susjedu zvao, ja bome nebi bila ta susjeda nikad, nit bi uletila u takvo nešto da poslije nosim nečiji zivot na duši, mogla bih samo hitnu nazvati.
A vi curke koje ste rodile doma, napravile ste takvu filozofiju od svega toga, pa vjerujem da i vi time svakako negativno prodonosite u formiranu stavova kod zena o porodu doma, a posebno su mi iritantne te spike o nekim orgazmičkim porodima, posebnim transovima i slično, meni je to totalno prenemaganje.
Ne sjećam se ikakvih priča da su žene prije 100 godina po selima rađale uz plam svijeća, ambijntalnu glazbu, hidromasazne kade i tak... rodile bi i drugi dan na polje...nikakva hebena romantika, a ovo kaj vi radite, sry al![]()